al
Izbor iz ponude Naklade MATE

Obrazovanje

Izbor iz ponude Naklade MATE

02.04.2019 07:53:53 / Izvor: Akta.ba

Upravljanje bankama i financijske usluge

8. izdanje udžbenika Menadžment komercijalnih banaka daje analizu širokog spektra financijskih usluga i institucija. Oblikovan je tako da pomogne čitateljima razviti i usavršiti upravljačke vještine te da se suoče sa zamršenim problemima poput rizika, regulacije, tehnologije i konkurencije, koje bankari i menadžeri drugih financijskih usluga vide kao svoje najveće sadašnje i buduće izazove.

Opće informacije: Integralni uvez, 950 str.

Cijena: 85,00 KM

Umijeće javnog govora

Knjiga pokriva sve glavne aspekte pripreme i prezentacije govornog komuniciranja te sadržava mnogo primjera i analiza svih relevantnih suvremenih spoznaja koje se odnose na pripremu i prezentaciju govora, a autor je vođen idejom poznatog filozofa D. Humea koji naglašava da „onaj tko podučava rječitost mora se prvenstveno koristiti primjerima.

Opće informacije: Integralni uvez, 468 str.

Cijena: 69,00 KM

Odrasti digitalno

Knjiga Odrasti digitalno nadahnuta je privatnom istraživačkom studijom vrijednom 4 milijuna dolara. Autor je anketirao više od 11.000 mladih ljudi. Umjesto gomile razmaženih screenagera s kratkim rasponom pozornosti i nikakvim društvenim vještinama, otkrio je izvanredno bistru zajednicu koja je razvila revolucionarne nove načine mišljenja, interakcije, rada i druženja.

Opće informacije: Meki uvez, 384 str.

Cijena: 39,00 KM

Burzovno trgovanje

Knjiga je zamišljena kao stručni priručnik koji može koristiti kako burzovnim brokerima i stručnjacima da se brzo podsjete nekih osnovnih načela funkcioniranja tržišta na kojima djeluju, tako i svima onima koji su zainteresirani za rad i djelovanje suvremenih svjetskih burzi, odnosno financijskih tržišta.

Opće informacije: Tvrdi uvez, 196 str.

Cijena: 40,00 KM

Preuzimanje i spajanje poduzeća

Ustroj knjige čine brojne odluke s kojima se direktor suočava od iniciranja do zaključivanja nekog posla. Svaka od tema knjige popraćena je i empirijskim istraživanjima s podacima o konkretnim odlukama.

Opće informacije: Tvrdi uvez, 232 str.

Cijena: 62,50 KM

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje