al
Izbor iz ponude Naklade MATE

Obrazovanje

Izbor iz ponude Naklade MATE

19.09.2019 07:37:46 / Izvor: Akta.ba

Not all readers are leaders, but all leaders are readers. Harry S Truman.

Makroekonomija

Ono što makroekonomiju čini uzbudljivom jest važnost koju daje svjetskim zbivanjima; od uvođenja eura u Zapadnoj Europi, velikog američkog deficita tekućeg računa do ekonomskog uspona Kine. Ti događaji – i mnogi drugi – opisani su u ovoj knjizi.

 

Marketing u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu

Knjiga koja objašnjava svrhu i zadaću uloge svake osobe u marketingu. Budući da su zaposlenici koji kontaktiraju s klijentima dio našeg proizvoda, marketing je svačiji posao, a osim toga, ova knjiga je i svojevrstan alat pomoću kojega ćete moći analizirati buduće situacije i donositi dobre odluke.

 

Poslovna pravila

Oslikavajući najnovija istraživanja u bihevioralnoj ekonomiji i potpuno shvaćanje ljudske psihologije, ova knjiga pruža  primjere iz niza industrija, uključujući hvaljene kompanije koje su se pokazale kao loša mjesta za rad te slabije poznate tvrtke koje postižu spektakularne rezultate vrednovanjem i slušanjem svojih zaposlenika. Bock nas vodi u tvrtku jednog od najeksplozivnijih povijesnih uspjeha kako bi otkrio zašto se Google dosljedno svrstava među najbolje tvrtke za rad u svijetu.

 

Prijevara u financijskim izvještajima

S praktičnim alatima i tehnikama za izvršavanje odgovornosti protiv prijevara, ova knjiga je jedini izvor koji će vam trebati da prepoznate prve upozoravajuće znakove lošeg financijskog postupanja, te praktični vodič u njegovom sprečavanju.

 

Interijeri Arhitektura Dizajn

Na više od 700 stranica knjiga koja daje cjelovit kronološki pregled razvitka, glavnih karakteristika dizajna i uređenja interijera od prapovijesti preko drevnih civilizacija Egipta i antičke Grčke sve do današnjih dana i moderne umjetnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje