al

Štampa i izdavaštvo

Izrada i montaža 3D slova sa pozadinskom LED rasvjetom

15.02.2019 08:22:53 / Izvor: Akta.ba

3d reklame su poseban i elegantan vid reklamiranja u kojima je svako slovo posebno, odnosno takve reklame mogu biti rađene iz segmenata, tako da naziv firme bude izrađen od trodimenzionalnih zasebnih slova, a logo firme odvojen. Mogu biti sa ili bez osvjetljenja.

Rasvjeta može biti pozadinska, odnosno prednji dio slova i logotipa bez rasvjete, a izvor svjetlosti se nalazi u pozadini 3d elemenata i obasjava zid na koji je reklama postavljena.

Ukoliko klijent želi da 3D slova imaju pozadinsko osvetljenje tada se prilikom montaže ova vrsta slova distancira od podloge što dovodi do ravnomernog raspršavanja svetla na fasadu. Ovakvim načinom prosvetljavanja 3D slova stvaraju oreol oko sebe, popularno nazvano "hallo efekat".

3D reklame izrađene na ovakav način vrlo su efektne i daju luksuznost objektu. Preporučuju se za spoljnu i unutrašnju upotrebu.

Reklame se izrađuju prema narudžbi i željama klijenata. Oxygen d.o.o. Sarajevo je tu i spreman je da odgovori svakom vašem zahtjevu i izazovu koji stavite pred njih kada su 3D reklame u pitanju.

Dovoljno je da ih pozovete i iznesete svoje prijedloge, a njihov stručni tim će se potruditi da vaše ideje realizuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo