al
Izrada poslovnih planova i investicijskih projekata

Finansije i konsalting

Izrada poslovnih planova i investicijskih projekata

11.01.2019 08:58:51 / Izvor: Akta.ba

Poslovni plan pretvara vruće ideje u brojke te na taj način smanjuje rizik ulaganja i daje jasan odgovor: “Krenuti ili ne u određeni posao ?” Od ključne je važnosti kreirati što detaljniji i što realniji poslovni plan, kako bi se eventualni nedostaci mogli otkloniti na samom početku.

Dobre poslovne ideje će uvijek naći investitore.

Niste sigurni kako izraditi poslovni plan? Čini Vam se previše zahtjevno i komplicirano? Ne rizikujte neuspjeh ulaganja ili odbijanje zahtjeva za kredit. Obratite se Udruženju Link Mostar i njihovom stručnom osoblju koji imaju bogato iskustvo u izradi poslovnih planova. Osoblje Udruženja LiNK je kroz svoj dugogodišnji rad kreiralo više od 400 poslovnih planova.

Poslovni plan je prvi korak na putu ulaska u svijet poduzetništva. To je temeljni dokument u kojem poduzetnik prikazuje svoje poslovne ideje te analizira mogućnosti za postizanje uspjeha, kroz detaljnu procjenu tržišnog i finansijskog razvoja. Jedan od najčešćih uslova za dobijanje kredita je upravo prilaganje kvalitetnog poslovnog plana odnosno investicijskog projekta. U praksi se obično kod manjih poslovnih poduhvata koristi termin „poslovni plan“, dok se kod većih poslovnih poduhvata koristi termin „investicijski projekat“.

Udruženje Link Mostar nudi:

– Podršku Vašoj izradi poslovnog plana/investicijskog projekta (upute, pripremu obrazaca i pomoć pri izradi pojedinih dijelova na kojima se ukaže potreba),

– Kompletnu izradu poslovnog plana od strane našeg osoblja, što podrazumijeva i podršku vanjskih saradnika, stručnjaka iz različitih oblasti (finansije, pravo, informacijske tehnologije itd.) te vršenje svih potrebnih analiza tržišta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting