Izvučeni dobitnici Addiko nagradnog kviza

Predstavljamo

Izvučeni dobitnici Addiko nagradnog kviza

04.06.2021 11:50:55 / Izvor: Akta.ba

6 najsretnijih takmičara osvojilo nagrade ukupne vrijednosti 3.600 KM

Svi građani Bosne i Hercegovine koji poznaju svjetsku, ali i domaću kuhinju, u periodu 26.3 - 26.04, učešćem u Addiko kvizu znanja „Kuhinje svijeta“, mogli su testirati svoje znanje, zabaviti se i pritom osvojiti jednu od šest vrijednih nagrada.

„Učesnici, koji su u najkraćem vremenu odgovorili tačno na najviše postavljenih pitanja, osvojili su poklon bonove u vrijednosti 1.000, 800, 600, 500, 400 i 300 KM, za kupovinu roba i usluga na portalu ekupi.ba.

Najuspješnija učesnica kviza koji je organizovala Addiko Bank Sarajevo bila je Dragana Radulović iz Kozarske Dubice, a nagrade su osvojili i Lejla Suljić i Anesa Basini iz Visokog, Jasmina Rahić i Jasmina Karić iz Sarajeva, te Bojana Bojić iz Prijedora. Već pripremamo novo izdanje Addiko nagradnog kviza, koje će biti realizovano ovog ljeta. Pratite našu  FB stranicu Addiko Bank Sarajevo i web stranicu addiko-fbih.ba , kako biste uvijek bili u toku sa novitetima i aktuelnostima Banke“, stoji u izjavi Addiko Bank Sarajevo.

 

PODIJELI:

TAGOVI: addiko bank addiko kviz

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo