Jasmin M distributer za Atlas Copco Power Technique

08.02.2021 07:30:47

Jasmin M d.o.o. distributer za segment Atlas Copco Power Technique (bivši Atlas Copco Construction - mobilni kompresori, agregati weda pumpe...).

Atlas Copco Group je globalna Industrijska grupa kompanija sa sjedištem u Nacki, Švedska.

Kompanije Atlas Copco razvijaju, izrađuju, servisiraju i iznajmljuju industrijske alate, zračne kompresore (vodeći svetski proizvođač), građevinsku i rudarsku opreme, kao što se bušača oprema.

Atlas Copco je globalna industrijska kompanija sa sjedištem u Stockholmu u Švedskoj, sa približno 39 000 zaposlenih i kupaćima u više od 180 zemalja. Atlas Copco je pionir i pokretač tehnologije, a industrije širom svijeta oslanjaju se na Atlase Copco proizvode: kompresore, vakuumska rješenja, generatore, pumpe, električni alate i sisteme za montažu.

Jasmin M d.o.o. je od 09.2017 distributer za segment Atlas Copco Power Technique (bivši Atlas Copco Construction - mobilni kompresori, agregati weda pumpe...).

Atlas Copco segment Power Technique nudi rješenja za zrak, snagu i protok kroz proizvode poput mobilnih kompresora, pumpi, rasvjetnih tornjeva i generatora, zajedno s nizom komplementarnih proizvoda. Atlas Copco Power Tehnique podržava održivu produktivnost u više industrija, uključujući građevinarstvo, proizvodnju, naftu i gas i istražno bušenje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika