al

Predstavljamo

Jasmin M PSC Sarajevo donijet će novi kvalitet glavnom gradu BiH

22.05.2015 11:55:20 / Izvor: eKapija.ba

Jasmin M d.o.o svoje višegodišnje iskustvo u prodaji i servisu šumske i građevinske mehanizacije, hidraulične opreme i sistema, dizel motora, te filtera i filterskih sistema za off-road mehanizaciju i industriju, otvaranjem poslovno-servisnog centra u Sarajevu, donosi tržištu glavnog grada.

JASMIN M PSC Sarajevo, kako svojim konceptom i organizacijom, tako i infrastrukturom, jedinstven je posloni objekat u BiH i šire. U preko 2000 m2 vrhunski opremljenog prostora integrisali su najznačajnije moderne servisne koncete u oblasti hidraulike, servisa automobila, kamiona, motora i radnih strojeva, te skladište i prodaju.

Vrhunski arhitektonski osmišljen i koncipiran, ekološki prihvatljiv i energetski efikasan, te opremljen vrhunskom dijagnostičko-servisnom opremom objekat JASMIM M PSC Sarajevo, glavnom gradu će donijeti novi kvalitet, kako u infrastrukturnom smislu, tako i u ponudi roba i usluga vrhunskog kvaliteta.

Servisni koncepti Bosch Car, Diesel, Truck, servis hidrauličnih pumpi Rexroth, asemblaža hidrauličnih crijeva, ovlašteni servis Deutz motora, te ponuda roba vrhunskog kvaliteta predstavljat će okosnicu rada JASMINM PSC Sarajevo.

JASMINM PCS Sarajevo je zamišljen kao state-of-art svoje djelatnosti, te osim prodajno-servisnih aktivnosti nudi značajne edukacijske mogućnosti i cilj mu je pružiti sveobuhvatnu podršku privredi u okvirima svoje djelatnosti.

Jasmin M PSC Sarajevo ponuda:

  • BDS - Bosch Diesel Service

Jasmin M d.o.o. je ovlašteni i certificirani Bosch dizel servis, a okosnicu rada PSC Sarajevo čini dizel servis za novije Common Rail sisteme ubrizgavanja goriva, za što posjeduje odgovarajuću opremu, prostor i certificirani radni kadar.

  • BCS-Bosch Car Service

PSC Sarajevo pruža kompletnu uslugu iz servisnog koncepta Bosch Car Service, servisnog koncepta koji je po kvalitetu u rangu ovlaštenih servisa za pojedine automobile.

  • BTS- Bosch Truck Service

U cilju pružanja kompletne usluge, pored servisa za putnička vozila PSC Sarajevo pruža servisno-dijagnostičke usluge na dostavnim vozilima i kamionima, te time pored dizel i automobilskog servisa kompletira uslugu servisa za on-road vozila.

  • RRC - Rexroth Repair Center

Prvi u BiH vrše servise, podešavanja i ispitivanja na hidrauličnim i hidrostatičkim pumpama i sistemima sa odgovarajućom ispitnom opremom. Jasmin M d.o.o. je ovlašteni Rexroth servis parner i nudi sve servisne zahvate i remonte na svim vrstama Rexroth hidrauličnih pumpi.

  • Service&VVorkshop

Uz svaki segment roba koje isporučuju bezuvijetno osposobljavaju i servis. Visokoobrazovani inžinjerski kadar, certificirani i obučeni serviseri, prostrani i moderno uređeni servisni i radionički prostori, oprema, mogućnosti mobilnog servisa, implementiran standard ISO 9001:2008, te ponajviše dugogodišnja, akumulirana iskustva i znanja preuzeta od dobavljača čine usluge Jasmin M profesionalnim, kvalitetnim i posebnim u odnosu na druge. Nude usluge servisa i remonata motora, remonte šumskih traktora, dizel servis, asemblažu hidrauličnih crijeva i sajli, servis i remont mjenjača.

  • Store&VVarehouse

PSC Sarajevo nudi kompletan asortiman Jasmin M d.o.o.. Hidraulične i pneumatske komponente, dijelovi motora i strojeva, filteri i filterski sistemi, ručni, pneumatski i električni alati, ulja i maziva. Proizvodi vrhunske kvalitete dostupni su kroz vrhunski opremljenu trgovinu sa izložbenim prostorom i skladište.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo