JKP "VISOKO" d.o.o. Visoko stvara ugodniji i ljepši ambijent za svoje sugrađane

18.01.2021 09:08:43
JKP 'VISOKO' d.o.o. Visoko stvara ugodniji i ljepši ambijent za svoje sugrađane

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko putem Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata intezivno privodi kraju realizaciju radnih aktivnosti, koje se odnose na krečenje stubišta u svim objektima kolektivnog stanovanja - zgradama na području grada Visoko

Ovih dana JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko putem Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata intezivno privodi kraju realizaciju radnih aktivnosti, koje se odnose na krečenje stubišta u svim  objektima kolektivnog stanovanja - zgradama  na području grada Visoko.

Realizacija radova na navedenom projektu podržana je od strane JP “Visoko Ekoenergija“ d.o.o. Visoko.

Aktivnosti na krečenju stubišta u svim zgradama na području grada Visoko potpuno je BESPLATNO, te se neće vršiti naplata uređenja stubišta sa računa etažnih vlasnika.

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko odnosno nadležna služba kroz realizaciju raznih radnih aktivnosti i projekata, ima za cilj napraviti što bolji ambijent za život građana koji žive u zgradama na području grada Visoko.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina