JKP "Visoko" započelo realizaciju radova na održavanju zelenih otoka

23.02.2021 08:15:32
JKP 'Visoko' započelo realizaciju radova na održavanju zelenih otoka

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko putem Službe za čistoću i odvoz komunalnog otpada započelo je realizaciju radova na održavanju zelenih otoka na području grada Visoko

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko putem Službe za čistoću i odvoz komunalnog otpada započelo je realizaciju radova na održavanju zelenih otoka na području grada Visoko.

Poslije završenih radova na održavanju svih zelenih otoka na području grada Visoko, nadležna služba izvršit će dezinfekciju istih kao i prostora oko njih.

“Ovim putem molimo sve korisnike  komunalnih usluga da čuvaju od oštećenja sve postavljene zelene otoke na području grada Visoko, te da svoj komunalni otpad odlažu po propisima i na mjesta koja su predviđena za odlaganje istog.

Samo zajedničkom saradnjom Grada Visoko, JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko i naših korisnika, naš Grad Visoko može dati lijepu ekološku sliku uređenog cijelog grada”, saopštili su iz JKP "Visoko".

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ekologija