Kampanja Fakulteta za tehničke studije: POSTANI INŽENJER!

12.04.2021 12:11:31
Kampanja Fakulteta za tehničke studije: POSTANI INŽENJER!

Cilj je je upoznati maturante srednjih škola ali i sve druge koji donose odluke o upisu studija i odabira buduće profesije, sa zvanjem inženjera

Fakultet za tehničke studije Travnik u periodu od 07.04. do 20.06.2021. godine organizuje promociju kvaliteta i potrebe obrazovnog zvanja INŽENJER. Cilj je je upoznati maturante srednjih škola ali i sve druge koji donose odluke o upisu studija i odabira buduće profesije, sa zvanjem inženjera i mogućnostima zaposlenja.

Kampanja nosi naziv POSTANI INŽENJER! Planirane su aktivnosti koje će pružiti informacije o studijskim programima Fakulteta za tehničke studije, praktičnoj primjeni stečenih znanja i susreti sa nastavnim osobljem, stručnjacima iz prakse i uspješnim alumnistima koji će prenjeti iskustva dobre prakse.

Imat ćete priliku učestvovati u online danima otvorenih vrata, online radionicama, webinarima, i podcast emsijama.

"Posebno nam je drago da i ove godine organiziramo InWeek'21  za koji smo pripremili nove sadržaje! Počinjemo putovanje kroz naše aktivnosti i pozivamo sve vas koji nas pratite da pozovete i vaše prijatelje i da zajedno šaljemo poruku budućnosti: Tehničke nauke grade budućnost, zato pridruži se i putuj sa nama!"

POSTANI INŽENJER FTS

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje