al
Katmar: od razvoja idejnih rješenja 3D vizualizacije  pa do montaže

Nekretnine i enterijer

Katmar: od razvoja idejnih rješenja 3D vizualizacije pa do montaže

12.09.2019 08:39:06 / Izvor: Akta.ba

U Katmaru vjeruju da su znanje i predanost onome što rade ključne za uspjeh. Svakodnevno prate, komuniciraju i odgovaraju na zahtjeve svojih kupaca i dinamičnog okruženja, te s obzirom na nove zahtjeve vrše edukaciju osoblja. Njihov tim čine posvećene, edukovane i pouzdane osobe koje doprinose stvaranju međusobne kohezije, a samim tim rastu i razvoju kompanije.

Kupcima mogu ponuditi mogućnost projektovanja, nadogradnje, preuređenja, montaže i ugradnje svojih  proizvoda. Ukoliko želite izvršiti renoviranje svog stana, kuće ili poslovnog prostora, Katmar Tim Vam nudi uslugu montaže svojih proizvoda vrlo precizno, brzo i po fiksnim cijenama.

Pored zatvorenog, posjeduju i otvoreno skladište. U mogućnosti su lagerovato značajne količine proizvoda. Kontinuiranom optimizacijom skladišne logistike skraćuju vrijeme dostave, poboljšavaju planiranje i upravljanje zalihama, te dovode do ključnog elementa poslovanja, kao i zadovoljstva kupaca.

Kao dodatnu pogodnost, kupcima pružaju garanciju na svoje proizvode i usluge. Bilo da se radi o kamenu, keramici, opremi za kupatila, mozaiku ili drugim proizvodima i uslugama. Cilj im je u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe i opravdati Vaše povjerenje.

U Katmaru raspolažu i sa stručnim osobljem koje će Vam savjetima olakšati da donesete ispravnu odluku, također vrše realizaciju kompletnih projekata počevši od razvoja idejnih rješenja 3D vizualizacije, pa do montaže i kompletiranja projekta.

Ukoliko planirate opremanje ili renoviranje kupatila, kuhinje, stana ili poslovnog prostora njihov tim će Vam pomoći. Stvarajte zajedno sa Katmarom, rezervišite svoj termin još danas:

Pozovite ih na 033/710-220 ili ih kontaktirajte putem emaila prodaja@katmar.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer