Klikom do kredita u Addiko Bank Sarajevo i poklona do 500 KM

Finansije i konsalting

Klikom do kredita u Addiko Bank Sarajevo i poklona do 500 KM

21.04.2021 08:02:52 / Izvor: Akta.ba

Posebne pogodnosi i benefiti četvrte ovogodišnje Addiko Red Week akcije, koja je realizovana tokom protekle sedmice, na raspolaganju su bh. građanima i tokom ove sedmice. Jedini uslov za korištenje ovih pogodnosti jeste online apliciranje za Addiko Blic gotovinski kredit. Podsjećanja radi, klijenti koji ugovore ovaj kredit dobijaju ga bez troškova obrade, uz poklon do 500 KM, u zavisnosti od visine novoodobrenih sredstava.

"Nastojimo našim klijentima omogućiti sigurno i jednostavno apliciranje za kredit. Imajući u vidu epidemiološku situaciju u zemlji, odlučili smo našu specijalnu ponudu koju smo imali tokom protekle sedmice, u okviru Addiko Red week ponude, produžiti do kraja ove sedmice, ali isključivo za online aplikacije“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo i naglasila da klijenti u svega nekoliko jednostavnih koraka mogu aplicirati za ovaj kredit putem stranice na linku OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting