al
Klizni sistem Schüco ASS 77 PD osigurava maksimalnu transparentnost

Građevina

Klizni sistem Schüco ASS 77 PD osigurava maksimalnu transparentnost

14.12.2018 08:33:29 / Izvor: Akta.ba

Klizni sistem Schüco ASS 77 PD osigurava maksimalnu transparentnost i ispunjava životni prostor s još više dnevnog svjetla.

Schüco ASS 77 PD sistem pruža klizne jedinice velikih površina maksimalne transparentnosti. Klizni sistem je nagrađivan tri puta u 2012. godini za dizajn proizvoda, zlatnu nagradu za dizajn proizvoda i nagradu red dot design najbolji od najboljih.

Širina profila od samo 30 mm i lako dostupan spoljni okvir su samo dvije od njegovih karakteristika za pobjedu.

Uglovi od stakla omogućavaju još bolju transparentnost. Lako i tiho se otvara i zatvara, a sa inovativnim rješenjima može da podnese težinu krila i do 500 kg.

 

Klizni sistem Schüco ASS 77 PD osigurava maksimalnu transparentnost☀️ i ispunjava životni prostor s još više dnevnog svjetla👍 #schueco #alukoenigstahl #sliding #system #aluminium #architecture #archilovers #archdaily #architects #modern #design #construction #videooftheday #architecturevideo

Posted by Alukönigstahl BiH on Thursday, November 1, 2018

  Ključne prednosti:

  • Uf = 1.1 W/m2K
  • širina krila od 30 mm omogućava maksimalnu transparentnost i prodor svjetla
  • brzo, lako i tiho radi dodirom na dugme ili ručno
  • inovativno rješenje trake omogućava nošenj težine od 500 kg
  • širok raspon dizajna sa dvostrukim ili trostrukim trakama vanjskog okvira, električnim ili ručnim otvaranjem
  • Otpornost na provale WK2

Podsjećamo, AluKönigStahl nudi najkvalitetnije aluminijske, čelične i PVC sisteme i komponente za savremenu, energetski efikasnu arhitekturu, te na taj način podržava koncept izgradnje održivih zgrada. Poznati brendovi garantuju asortiman visokog kvaliteta, koji se neprestano usavršava i prilagođava kako trendovima u arhitekturi, tako i građevinskim propisima.

Već više od 50 godina AluKönigStahl njeguje savez sa dva vodeća proizvođača sistema. Jedan od njih je Schüco, svjetski lider u proizvodnji aluminijske i ekspert za PVC sisteme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina