al
Knjiga.ba: predstavlja najčitaniji roman

Obrazovanje

Knjiga.ba: predstavlja najčitaniji roman

02.08.2019 12:22:07 / Izvor: Akta.ba

Već drugi mjesec popularni urbani umjetnik Frenki sa svojim autobiografskim romanom „Koraci“ nalazi se na vrhu liste najtražnijih naslova u online knjižari, Knjiga.ba. 

Knjiga.ba: Frenki i njegov roman "Koraci" i u mjesecu julu najtraženija knjiga

 

Već drugi mjesec popularni urbani umjetnik Frenki sa svojim autobiografskim romanom "Koraci" nalazi se na vrhu liste najtražnijih naslova u online knjižari, Knjiga.ba. Ovaj roman je nastajao prethodnih godinu dana, Frenkie ga je ispripovjedao, a zapisao mladi pisac Boris Lalić. Jedan od saradnika na knjizi, Frenkijev dugogodišnji prijatelj Dj Soul, kazao je: ...ovaj autobiografski roman otkirva turbulentnu priču klinca koji se kao izbjeglica zaljubio u hip hop kulturu i sa njom osvojio simpatije i poštovanje mnogih. 

Kompletna lista najtražnijih naslova u mjesecu julu izgleda ovako:

01. Koraci (Frenkie)

02. Bosanski muslimani u Drugom svjetskom ratu

03. PTSP Spomenar

04. Bogati otac, siromašni otac

05. Sretna žena

06. Misli i obogati se

07. Ljetopis o Kralju Tvrtku - roman hronika

08. Sve dok ne svane

09. Budni u pet (i vaš je čitav svet)

10. Sa svakim dahom

 

 Alma Taletović - Sretna žena

Knjiga Sretna žena je motivacijski vodič za svaku ženu koja želi da radi na sebi i da živi sretnije. Predstavlja spoj popularne psihologije, nauke i vjere i nastavka se na prethodnu knjigu Sretni ljudi, s tim što aktuelizira tematiku koja čini sastavni život svake žene, te daje konkretne odgovore na pitanja.
U knjizi se nalaze brojne tehnike samopomoći i primjeri afirmacija kako biste sebi pomogle u prevazilaženju teških stanja i emocija te živjele život bolje i kavlitetnije. Moja namjera je da vas knjigom motivišem i inspirišem i da kažem: Vi to možete. Ostalo je do vas...

 

Napoleon Hill - Misli i obogati se

Kultni bestseler, najčuvenija i najuticajnija knjiga o uspjehu ikada napisana

Čestitamo! Izabrali ste da pročitate jednu od najboljih knjiga svih vremena. Nevjerovatna istraživanja i organizovane informacije, nastale dugogodišnjim zalaganjem i radom Napoleona Hila, i danas dopiru do čitalaca širom svijeta. U periodu od dvadeset pet godina, Hil je uz pomoć jednog od najbogatijih ljudi u to vreme, Endrua Karnegija, razgovarao sa stotinama uspješnih muškaraca i žena i tako otkrio moćnu formulu za uspjeh, koja je sada pred vama.

Za još više zanimljivih naslova posjetite našu knjižaru na adresi Knjiga.ba

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje