al
Kollygraf vam pomaže da svoj radni prostor pretvorite u oazu mira

Nekretnine i enterijer

Kollygraf vam pomaže da svoj radni prostor pretvorite u oazu mira

10.07.2019 08:13:58 / Izvor: Akta.ba

Ukrasite i vi svoj ugostiteljski objekat sa KOLLYSOL elastičnim svijetlećim plafonima i pretvorite ga u pravu oazu mira.

KOLLYSOL plafoni nude rješenje za svaki strop. KOLLYSOL plafon ili zid je načinjen po preciznim mjerama kako bi omogućio brzu  i djelotvornu ugradnju na licu mjesta. S obzirom da je rastezljiv, strop se može svaki put uvući i zategnuti, bez obzira na to koliko je puta uklonjen i zamijenjen. Plafoni i zidovi ovog tipa se mogu ugraditi na raznim mjestima i posebno dobro se pokazuje u okruženjima zasićenim vlagom, te zbog specifične metode montiranja i vodootporne prirode materijala nepropusni su i prepreka su za isparenja. KOLLYSOL stropovi optimiziraju akustičnu apsorpciju i toplotnu izolaciju. Pored svega, stropovi i zidovi ovog tipa odličan su dekor za hotele, restorane, bazene, kafee, svadbene salone i privatne stanove. Uz Kollygraf dugogodišnje iskustvo možete kreirati sve vrste stropova sa neograničenim dizajnerskim mogućnostima, a uz to:

  • vam nude izbor od više od 100  nijansi i obrada (maten, saten, metalik, glossy, ispolirani antilop, providna ili perforirana površina)
  • možete birati između glatke i diskretne obrade i bogatih boja;
  • možete kombinirati različite boje, teksture i printane motive na istom stropu,
  • pored toga, možete stvoriti veselu atmosferu sa reflektorima, optičkim vlaknima i ostalim sistemima za rasvjetu kao i sistemima HVA.C.

Neke od uspješno završenih projekata kompanije Kollygraf d.o.o. možete pogledati na:

http://kollygraf.ba

Ukoliko želite da uljepšate svoje radno okruženje, poslovni prostor ili privatni stan javite im se na:

mob: 061 501 739

email: info@kollygraf.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer