al
Kompanija GES donirala vizire i zaštitne maske zdravstvenim institucijama

Predstavljamo

Kompanija GES donirala vizire i zaštitne maske zdravstvenim institucijama

26.03.2020 12:02:26 / Izvor: Akta.ba

Uzimajući u obzir novonastalu situaciju i stanje prirodne i druge nesreće zbog opasnosti širenja corona virusa COVID-19, kompanija “Green Energy Solution” d.o.o. Sarajevo je kapacitete svog istraživačko-razvojnog dijela kompanije preusmjerila na proizvodni, te je obezbijedila znatan broj zaštitnih maski i vizira za zaštitu koji su donirani zdravstvenim ustanovam Kantona Sarajevo.

 

Uzimajući u obzir novonastalu situaciju i stanje prirodne i druge nesreće zbog opasnosti širenja corona virusa COVID-19, kompanija “Green Energy Solution” d.o.o. Sarajevo je kapacitete svog istraživačko-razvojnog dijela kompanije preusmjerila na proizvodni, te smo obezbijedili znatan broj zaštitnih maski i vizira za zaštitu koji su donirani zdravstvenim ustanovam Kantona Sarajevo. Zahvaljujemo se na saradnji kompanijama “SNEA” d.o.o. Sarajevo te “5th DIMENSION” d.o.o. Sarajevo sa njihovim Centrom za mlade. Ovim putem se ujedno obraćamo svim kompanijama koje imaju tu tehničku mogućnost da nam se pridruže i da ujedinjeni učinimo sve što je u našoj moći kako bi pomogli u zaštiti naših medicinskih radnika kao i stanovništva. Sa nadom da ćemo čim prije i zajedničkim snagama prebroditi opasnost s kojom smo suočeni, molimo vas da poduzmete sve korake na zaštiti sebe i ljudskih života oko vas. Ostanite kući. Green Energy Solution d.o.o. Sarajevo

Posted by Gallery on Thursday, March 26, 2020

 

"Zahvaljujemo se na saradnji kompanijama “SNEA” d.o.o. Sarajevo te “5th DIMENSION” d.o.o. Sarajevo sa njihovim Centrom za mlade.

Ovim putem se ujedno obraćamo svim kompanijama koje imaju tu tehničku mogućnost da nam se pridruže i da ujedinjeni učinimo sve što je u našoj moći kako bi pomogli u zaštiti naših medicinskih radnika kao i stanovništva.

Sa nadom da ćemo čim prije i zajedničkim snagama prebroditi opasnost s kojom smo suočeni, molimo vas da poduzmete sve korake na zaštiti sebe i ljudskih života oko vas.

Ostanite kući", poručuji iz kompanije Green Energy Solution d.o.o. Sarajevo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo