al
Kompanija Logosoft liderski status potvrdila DELL EMC Gold certifikatom

Predstavljamo

Kompanija Logosoft liderski status potvrdila DELL EMC Gold certifikatom

15.05.2018 09:27:28 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Logosoft je osigurala još jedan svjetski prestižan certifikat kompanije Dell EMC - Dell EMC Partner Program Gold, koji će omogućiti bogatiji i intenzivniji angažman sa našim klijentima te kompaniji osigurati veći profitni potencijal i fleksibilnost za rast poslovanja. 

Dell EMC Partner program Gold status obuhvata prodaju, tehnologiju, usluge i marketing i osigurava da kompanija Logosoft ima odgovarajuća znanja i vještine kako bi zadovoljila potrebe svojih Dell EMC klijenata te povećala prodaju proizvoda i rješenja.

"Ovaj partnerski status nam je obezbijedio različite kompetencije na kompanijskom nivou, koje se sastoje od pojedinačnih kompetencija specijaliziranih u određenim područjima Dell EMC rješenja. Na ovaj način ćemo omogućiti kvalitetniju uslugu i rješenja te maksimizirati podršku i zadovoljstvo korisnika Logosofta", poručuju iz naše kompanije. 

Kompanija Logosoft je sa Dell EMC Gold certifikatom, uz Cisco CMSP te ISO certifikatima 20 000 i 27 0001 potvrdila liderski status na tržištu ICT rješenja u Bosni i Hercegovini

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo