Prointer ITSS Veeam Demo Day

Digitalni kutak

Kompanija Prointer ITSS organizovala Veeam Demo Day

Zajedno sa partnerom Veeam, čiji su Gold partner, Prointer ITSS organizovao je Veeam Demo Day za svoje sadašnje i potencijalne klijente.

30.11.2021 07:42:41 / Izvor: Akta.ba

Zajedno sa partnerom Veeam, čiji su Gold partner, Prointer ITSS organizovao je Veeam Demo Day za svoje sadašnje i potencijalne klijente. Na događaju je prezentovano nekoliko aktuelnih rješenja za čuvanje podataka kako u cloud-u, tako i u vlastitim data centrima.

Prezentaciju su održali prodajni i tehnički inženjeri ispred kompanije Veeam Software Dejan Grubić i Nemanja Pejić.

Prezentacija rješenja je obuhvatila sve segmente sigurne pohrane rezervnih kopija podataka. Sam "backap" u digitalnom dobu predstavlja krucijalni element za svako poslovanje obzirom da se sve izgubljeno, osim podataka, može nadoknaditi.

Kao lider u ovoj oblasti Veeam je predstavio nekoliko rješenja kao što su Veeam Backup and Replication, Backup for Microsoft Office 365, kao i rješenje za upravljanje, monitoring i izvještavanje u okviru vašeg data centra i backup infrastrukture u vidu Veeam ONE proizvoda.

U okviru događaja organizovana je diskusija na temu postojećih implementacija i zadovoljstva korisnika na kojoj se moglo čuti samo riječi hvale za Veeam proizvode i usluge kompanije Prointer ITSS kao vodećeg Veeam implementatora uregiji.

Kao što reče jedan od učesnika "Veeam mi je nekoliko puta sačuvao ne samo posao nego i život".

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak