al
Kompanija Telemach i najbolji bh. nogometaš Edin Džeko ozvaničili saradnju

Filantropi

Kompanija Telemach i najbolji bh. nogometaš Edin Džeko ozvaničili saradnju

30.04.2018 09:54:51 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Telemach i najbolji bh. nogometaš Edin Džeko od danas su ozvaničili saradnju kako na promotivnim kampanjama tako i u društveno-odgovornim projektima.

Tokom narednih dvanaest mjeseci Edin Džeko i Telemach će pored vrhunskih telekomunikacijskih usluga promovirati i projekte koji će u fokusu imati dobrobit djece. Na početku ove saradnje, kapiten naše nogometne reprezentacije pojavit će se u glavnoj ulozi promotivnog spota u Telemach kampanji za najbrži internet u Bosni i Hercegovini.

"Saradnja sa Edinom Džekom je strateško opredjeljenje kompanije Telemach da kao domaća kompanija, svoje promotivne ali i društveno-odgovorne aktivnosti poveže sa miljenikom bh. javnosti, čovjekom koji svojim sportskim potezima, ali i onim van terena dokazuje ne samo da je vrhunski sportista nego i uzor novim generacijama", izjavio je Admir Drinić, generalni direktor Telemacha u BiH.

Inače, ova kompanija će sve društveno-odgovorne projekte u budućnosti realizirati kroz nedavno osnovanu Fondaciju Telemach.

"Zadovoljstvo mi je što sarađujem sa kompanijom koja pored toga što pruža vrhunske usluge svojim korisnicima ujedno i brine i o onima kojima je u Bosni i Hercegovini pomoć najpotrebnija, a to su prije svih djeca o kojima nikad ne možemo brinuti dovoljno", izjavio je Edin Džeko povodom ove saradnje i dodao da ga raduje da je u Telemachu našao pravog partnera za realizaciju svojih društveno-odgovornih aktivnosti od kojih će prvi takav zajednički projekat biti u vezi sa Roditeljskom kućom u Sarajevu u junu ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi