al
KOMPLET: Signal i šum & Change by design

Obrazovanje

KOMPLET: Signal i šum & Change by design

04.05.2020 07:22:04 / Izvor: Akta.ba

Knjiga o informacijama, tehnologiji i znanstvenom napretku. Zašto se tolika predviđanja ne ispune - a neka ipak da?

Kako design thinking transformira organizacije i potiče inovacije - pristup inovacijama koji je moćan, učinkovit i široko dostupan te može biti uključen u sve aspekte poslovanja i društva.

  • komplet 2 naslova - 90 KM (umjesto 152 KM)
  • uz narudžbu kompleta - poklon knjiga Globalna prognoza 2052, J.Randers

 

Signal i šum

 

Autor se u knjizi bavi informacijama i načinima stjecanja znanja o objektivnom svijetu. Tematizira predviđanja i istražuje zašto su neka predviđanja uspješnija od drugih prvenstveno obrađujući predviđanja u bejzbolu, šahu, pokeru, tržištu dionica, politici, vremenu i terorističkim napadima. Autor pridonosi boljem razumijevanju vjerojatnosti i neizvjesnosti, shvaćanju i prepoznavanju pristranosti te vrijednost raznolikosti i eksperimentiranja.

Detaljnije o knjizi »

 

Change by design

DIZAJNIRANJE PROMJENA PO MJERI

Glavni i izvršni ravnatelj inovacijske i dizajnerske tvrtke IDEO opisuje inovativnu metodu design thinking. Kreativnim pristupom i timskim radom te osvrtanjem na već poznato i postojeće, nužno je izgraditi nov način razmišljanja bez uobičajene strogosti i discipline. Design thinking primjenjiv je u svim segmentima života, počevši od obiteljskog portfelja, sakupljanja i dokumentiranja fotografija, pa sve do dizajniranja sutrašnjice. Design thinking može poboljšati život i pokazati put prema budućnosti.

Detaljnije o knjizi »

 

POKLON KNJIGA: Globalna prognoza 2052

Koliko će ljudi na planeti trebati pomoć? Hoće li vjerovanje u beskrajni rast doživjeti slom? Hoće li Kina postići svoju ekonomsku nadmoć na miran način? Hoće li svugdje zavladati nekontrolirane klimatske promjene? U kojim će se dijelovima svijeta kvaliteta života poboljšati, a u kojima pogoršati? Ova pitanja,ali i brojna druga, umješno se propituju kroz oštrouman, stručni uvid u budućnost pred nama..

Detaljnije o kompletu i vodič za narudžbu

 

U cijenu je uključen PDV.

Trošak dostave iznosi 5 KM za područje BiH.

Za dodatne informacije, budite slobodni kontaktirati Naklada MATE d.o.o..

Hvala Vam na čitanju i srdačan pozdrav

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje