al
Kreiraj proljetni dm look!

Ljepota i zdravlje

Kreiraj proljetni dm look!

09.04.2019 14:02:55 / Izvor: Akta.ba

Voliš se poigravati nijansama, make up proizvodi su ti omiljeni modni dodaci a prijateljice te smatraju svojim privatnim vizažistom? Onda si prava osoba za dm konkurs kojim dm drogerie markt bh traži osobe koje će ekskluzivno kreirati proljetne look-ove za dm i partnere!

"Ovogodišnji proljetni dm look odlučili smo povjeriti baš vama koji ste šminkeri – amateri, nemate profesionalnog iskustva a čekali ste priliku da pokažete svoj talent s make up četkicama. Uz vašu pomoć predstavit ćemo 6 look-ova za 6 brendova koji će biti predstavljeni u sklopu dm look kampanje", ističu iz kompanije dm drogerie markt bh.

Preuzmite skicu za šminkanje iz aplikacije na stranici, odaberite brend za koji želite kreirati look, isprintajte skicu, našminkajte je i postavite nazad u aplikaciju s vašim podacima OVDJE

Kreirajte look za koji mislite da će najbolje predstaviti brend koji ste odabrali, a birate između sljedećih brendova: Max Factor, L’Oréal Paris, Deborah Milano, Maybelline New York, Rimmel i trend IT UP.

Žiri, koji će činiti predstavnici partnera i dm-a, odabrat će za svaki brend po jednu skicu koja će predstavljati look tog brenda. Skice će kao zvanični look brenda biti objavljene u dm Katalogu koji izlazi 1.5.2019., te će biti promovisane zajedno s autorom look-a. Odabrani autori look-ova, osim što će biti fotografijom i imenom i prezimenom predstavljeni u dm Katalogu te na dm komunikacijskim kanalima kao autori look-ova, dobit će i poklon paket proizvoda brenda za koji su kreirali look te dm poklon karticu od 50 KM.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da postanete vizažista/kreator look-a za dm i partnere i prijavite se na konkurs! Prije prijave obavezno pročitajte Pravila dm konkursa.

Napomena – skicu je potrebno prvo preuzeti, obojiti pa onda učitati u aplikaciju i popuniti podatke.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ljepota i zdravlje