al
Kreirajte "Listu darova za mladence" u Mališić MP

Ljepota i zdravlje

Kreirajte "Listu darova za mladence" u Mališić MP

23.02.2018 09:34:26 / Izvor: Akta.ba

Što je "lista darova za mladence"?

"Lista darova za mladence" je popis darova koje biste željeli dobiti prigodom vašeg vjenčanja.

KAKO SASTAVITI “LISTU DAROVA ZA MLADENCE”?

Posjetite "Mališić Home" u Mališić Prodajnom Centru gdje vas očekuje kvalificirano osoblje koje će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoć pri sastavljanju "Liste darova za mladence".

Naime, Vi ćete sami ili uz njihovu pomoć odabrati darove koje biste rado primili i željeli imati u svojem domu. Odabrani predmeti (sa šifrom i prodajnom cijenom) upisuju se na vašu “Listu darova za mladence” koja ostaje u "Mališić Home" na raspolaganju vašim uzvanicima.

Oni će iz ponuđenog im popisa s lakoćom izabrati dar za Vas.

SAVJETI MLADENCIMA?

Nakon što ste sastavili svoju "Listu darova za mladence", obavijestite o tome svoju rodbinu, prijatelje i znance koji će vas tako usrećiti lijepim i korisnim darovima.

Potrebno je napomenuti da je vaša "Lista darova za mladence" ujedno i Vaša lista želja te da se ona može mijenjati i nadopunjavati.

ŠTO DONOSI "LISTA DAROVA ZA MLADENCE"?

"Listom darova za mladence" izbjeći ćete suvišne, nepotrebne i već dobivene darove ili pak darove koji vam se ne sviđaju, a svojim uzvanicima olakšat ćete izbor.

"Lista za mladence" ima jedinstveni učinak potpunog zadovoljstva: kako Vašeg, budući da ste dobili darove koje ste željeli, tako i vaših gostiju jer su vam darovali upravo ono što ste vi izabrali.

I NE SAMO TO…

Čestitkama za Vaš najsretniji dan pridružit će se i Mališić Home prigodnim darom. Naime, Mališić Home poklanja Vam poklon čija vrijednost iznosi 10% od realizirane prodaje (bez artikala na akcijskoj cijeni).

Kontakt za listu darova za mladence:

Facebook – Mališić Home (prizemlje, Prodajni centar Mališić)

tel.: +387 36 446 047

mail: malisic.home@prodajnicentar-malisic.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ljepota i zdravlje