al
Kreiran je novi web sajt kompanije Eurofast Global

Predstavljamo

Kreiran je novi web sajt kompanije Eurofast Global

11.10.2016 10:46:56 / Izvor: Akta.ba

Kao dio posvećenosti da pruže sveobuhvatne informacije i znanje, a nakon opsežne pripreme, investiranja i rada stručnjaka, Eurofast Global je pokrenuo novu web stranicu www.eurofast.eu.

Korisnici novog web sajta mogu, već nakon prvih klikova, pronaći mnoštvo vrijednih informacija, te se uvjeriti u sve prednosti novog dizajna i poboljšanog korisničkog iskustva koje ono donosi.

Pored novog dizajna, promjena na novom sajtu je i njegov Responsive Web Design koji omogućuje da se stranice prilagođavaju svim veličinama ekrana uređaja sa kojeg korisnik pristupa, te je samim tim sadržaj pregledniji i čitljiviji.

„Naš cilj je pružiti korisnicima ažurirarno online sredstvo sa najnovijim promjenama u Jugoistočnoj Evropi i Srednjem Istoku, kao i priliku pronaći informacije o tome ko smo, gdje smo, kako poslujemo i kako nas kontaktirati.

Mi, u Eurofastu, smo više nego zadovoljni novom web stranicom i svim informacijama tamo dostupnim klijentima, investitorima, partnerima i medijima, a sve u svrhu boljeg razumjevanja aktivnosti naše kompanije“- poručuju iz kompanije Eurofast.

 Nadamo se da ćete i Vi uživati u istraživanju stranice www.eurofast.eu , javite im se sa Vašim impresijama na: enews@eurofast.eu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo