al
Krovni termoizolacioni panel: Topterm KP

Građevina

Krovni termoizolacioni panel: Topterm KP

17.09.2019 08:43:47 / Izvor: Akta.ba

Krovni termoizolacioni paneli se sastoje od dva profilirana lima i ispune od poliuretana. Vanjska strana panela je trapezno profiliran lim sa 5 rebara i ojačanjima u polju čime je postignuta visoka nosivost krovnog panela. Unutrašnja strana se najčešće radi kao linijska profilacija, ali prema specijalnim zahtjevima kupca može se raditi i mikroprofilacija ili ravni profil. Minimalan nagib krovne plohe je 5° ili manje ako su ispunjeni posebni uslovi.

Krovni paneli se proizvode u debljinama od 30 do 150 mm, pri čemu kupac može izabrati boju i debljinu limova.

Kao lider na tržištu u domenu termoizolacionih panela i profilisanih limova, Alternativa d.o.o. je uspostavila visoke tržišne strandarde u korištenju sirovina i opreme na kojoj se vrši proizvodnja. Konstantnim investiranjem u modernu visokosofisticiranu opremu i stalnim školovanjem i osposobljavanjem kadrova, Alternativa d.o.o. je u ovom dijelu Evrope postala apsolutni lider u proizvodnji termoizolacionih panela, krovnih i fasadnih limova, metalnih elemenata za krov i fasadu, kao i prateće građevinske galanterije.

Možete ih kontaktirati na bilo koji način koji vam odgovara. Dostupni su putem tel, faksa ili e-pošte. Također možete koristiti kontakt formu ovdje, ili posjetiti ih lično u jednoj od njihovih poslovnica. Alternativa tim će odgovoriti na sva vaša pitanja.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina