al
Kupi Samsung telefon i dobijaš na poklon Galaxy Watch

Tehno kutak

Kupi Samsung telefon i dobijaš na poklon Galaxy Watch

05.11.2020 12:14:02 / Izvor: Akta.ba

Promocija Uređaja dostupna je korisnicima na teritoriji Bosne i Hercegovine u periodu od 22.10. do 22.11.2020. godine, odnosno kraće ukoliko prije prethodno navedenog (planiranog) perioda promocije isteknu zalihe Samsung Galaxy Watch 46mm. Pod pojmom korisnik smatraju se fizička i pravna lica sa prebivalištem, odnosno registrovanim sjedištem na teritoriji Bosne i Hercegovine, koja kupuju uređaj za sopstvene potrebe, a ne zarad dalje preprodaje. Korisnici koji u promotivnom periodu kupe kod Organizatora neki od Uređaja, i uz ispunjenje ostalih uslova definisanih ovim Pravilima, dobiće na poklon Samsung Galaxy Watch 46mm u srebrnoj boji.

Kupovinu Uređaja moguće je izvršiti kod Organizatora, pod slijedećim kumulativno navedenim uslovima:

  • Da korisnik u periodu promocije kupi Uređaj;
  • Da Uređaj kupi putem internet prodavnice ili u nekom od maloprodajnih objekata Organizatora;

Dostava Poklona korisnicima, ukoliko su ispunjeni svi uslovi u ovim Pravilima, biće izvršena u periodu od 10.11. do 20.12.2020. godine na adresu navedenu prilikom kupovine Uređaja, na teritoriji Bosne i Hercegovine. Dostava Poklona izvršiće se o trošku Organizatora.

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, napravi izmjene ovih Pravila, uz obavezu da iste, bez odlaganja, objavi. Ova Pravila objavljena su dana 22.10.2020. godine na strani www.domod.ba, od kada se primjenjuju.

PODIJELI:

TAGOVI: Domod Samsung telefon Galaxy Watch

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak