al

Predstavljamo

Kvalitet je ipak najjeftiniji!

04.03.2016 14:28:47 / Izvor: Akta.ba

Proizvodnju Alu bravarije, PVC stolarije i ograda firma Nutria je započela početkom 2015.godine. Rade sa repromaterijalima već uspješnih i renomiranih firmi kao što su: Profine, Winkhaus, Feal, Wurth,Reca, Urban, Termoglas.

Vaša stolarija se radi po najvećim i najkvalitetnijim standardima. Mašine sa kojim Nutria radi gotove proizvode su poznate Njemačke kompanije URBAN koja ima dugu tradiciju i iskustva sa mašinama za Alu i PVC stolariju.

Nutria d.o.o svojim klijentima nudi: Prozorske sisteme (Kommerling i FEAL), vrata (Kommerling i FEAL), Roletne (VariNova), širok spektar dvorišnih i stubišnih ograda, garažna vrata, zimske bašte i mnoge druge usluge.

Prozori i vrata doprinose ukupnom estetskom izgledu objekta i daju mu jedinstven karakter. U Nutri-i možete izabrati različite dizajne prozora i vrata. Njihova vrata su sigurna od provale, daju vam izbor modernih funkcionalnih ostakljenja sa različitim teksturama površine stakla. Oni koji se odluče za Nutriu, donose unaprijed sigurnu odluku jer posljednja generacija prozora zbog svojih visokih kvaliteta će vam omogućiti da u njima uživate u godinama koje dolaze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo