Kyocera je predstavila novu seriju uređaja TASKalfa

06.09.2021 15:11:13
Kyocera je predstavila novu seriju uređaja TASKalfa

Serija TASKalfa 7054ci/7004i nudi najbolje prednosti u poslovanju kako bi zadovoljila potrebe rastućih organizacija, bez obzira na veličinu i industriju.

Kompanije širom svijeta doživljavaju promjene u svom radnom okruženju uzrokovane razvojem tehnologija koje omogućuju pametnu transformaciju načina rada. Taj se učinak može osjetiti u načinu na koji kompanije djeluju, sarađuju, inoviraju i šire se. Pritom im treba partner koji im može pomoći da se fokusiraju na kritične potrebe, bez ugrožavanja bitnih tokova rada, a uz najnoviju Kyocera inteligentnu seriju A3 TASKalfa 7054ci/7004i A3 mulifunkcijskih uređaja to je više nego moguće.

Kyocera pri razvoju novih proizvoda kontinuirano sarađuje s liderima u preduzećima koja koriste njene uređaje kako bi pružila prava rješenja za upravljanje brzim razvojem radnog okruženja. Serija TASKalfa 7054ci/7004i nudi najbolje prednosti u poslovanju kako bi zadovoljila potrebe rastućih organizacija, bez obzira na veličinu i industriju. Nova serija uključuje četiri A3 multifunkcijska uređaja u boji: TASKalfa 7054ci; 6054ci; 5054ci i 4054ci, kao i tri mono uređaja: TASKalfa 7004i; 6004i i 5004i.

Kako bi IT menadžerima pomogla u donošenju prave odluke pri odabiru uređaja za ispis, ova najnovija serija vrhunskih Kyocerinih TASKalfa uređaja rješava neke od osnovnih poslovnih zahtjeva kao što su: sigurnost, tehnološke inovacije, upotrebljivost i održivost.

Sigurnost dokumenata

Nova serija TASKalfa 7054ci uključuje niz novih sigurnosnih poboljšanja koja uključuju mogućnosti upravljanja sigurnosnim zapisima, automatsku provjeru valjanosti certifikata, poboljšane komunikacijske protokole, digitalni potpis i šifriranje e-pošte.

Tehnološke inovacije

Umjetna inteligencija (AI) kod TASKalfa 7054ci/7004i povećava produktivnost preduzeća dajući kvalitetnije rezultate u manje vremena nego ikad prije.

Jednostavnije korištenje

S novim, pojednostavljenim korisničkim interfejsom, ovi uređaji kombinuju jedinstveni dizajn proizvoda s intuitivnim funkcijama za ugodno iskustvo ispisa.

Ekološka prihvatljivost

Razvoj novih A3 multifunkcijskih uređaja označava još jedan važan korak u Kyocerinoj filozofiji odgovornog upravljanja prirodnim resursima. Potrošnja energije tokom mirovanja značajno je smanjena u cijelom asortimanu proizvoda. Ovo ne samo da pomaže u povećanju ekološke prihvatljivosti, već također pomaže u značajnoj uštedi u potrošnji električne energije.

"Ostajemo fokusirani na kupce u isporuci inovativne tehnologije i rješenja koja se bave stvarnim poslovnim izazovima,« izjavio je Sylvester de Koning, stručnjak za marketing proizvode u Kyocera Document Solutions Europe. »Efikasan rad sa pouzdanim sigurnosnim protokolima, bez ugrožavanja kvaliteta ispisa, samo je površina onoga što novi TASKalfa uređaji nude našim korisnicima. Preduzeća se mogu nastaviti fokusirati na stvaranje nove vrijednosti u svojim industrijama s povjerenjem u rješenja koja ova tehnologija nudi."

Uz brzine ispisa od 40 do 70 stranica u minuti i brzine skeniranja do 274 slika u minuti TASKalfe 7054ci i 7004i pružaju kvalitet bez premca bez dugog čekanja. Štaviše, s ulaznim kapacitetom skenera od 320 stranica i Kyocerinom reputacijom visoko pouzdanih proizvoda, ovi svestrani multifunkcijski uređaji pravi su radnici.

Sigurnosni rizici nikada nisu učinili organizacije ranjivima kao danas s početkom hibridnog rada. Kao odgovor na ovaj izazov, novi TASKalfa uređaji standardno dolaze s poboljšanom funkcijom kopiranja ličnih iskaznica, dok u pozadini izvode kontinuirana sigurnosna ažuriranja višenamjenskih uređaja. Rezultat: cjelokupna, ažurirana zaštita podataka u svim povjerljivim dokumentima, sada jednostavna zahvaljujući jedinstvenom korisničkom interfejsu.

Zahvaljujući najnovijoj Kyocerinoj AI tehnologiji, korisnici mogu naglasiti ili izbrisati rukom pisane dijelove dokumenta bez promjene formata ili slike prilikom skeniranja. Funkcija Super Resolution s AI-om također poboljšava kvalitet fotografija i logotipa slika niske rezolucije.

S velikim mogućnostima skalabilnosti i širokim rasponom izlaznih stilova, ovi su uređaji dizajnirani da rastu zajedno sa poslovanjem korisnika. S povećanjem poslovnih prilika i raspona zadataka, povećavaju se i mogućnosti novih TASKalfa uređaja, dopuštajući korisnicima da dosljedno pružaju najbolju uslugu svojim klijentima.

"Naši su kupci u središtu našeg poslovanja, sarađujemo s njima kako bismo pružili personalizirano iskustvo koje im nudi mogućnost kontrole i savršene rezultate s apsolutnom profesionalnošću svaki put," zaključuje gospodin Koning.

Za više informacija kontaktirajte Xenon forte d.o.o. Sarajevo, ovlaštenog Kyocera distributera za Bosnu i Hercegovinu na e-mail info@xenon-forte.ba ili pozovite na 033 767 111.

PODIJELI:
TAGOVI: Kyocera TASKalfa uređaji

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo