Lako je ostvariti sve želje, uz dupli dobitak u Addiko banci!

Finansije i konsalting

Lako je ostvariti sve želje, uz dupli dobitak u Addiko banci!

10.05.2021 12:15:06 / Izvor: Akta.ba

Addiko Bank Sarajevo i u ovom mjesecu nastavlja sa nagrađivanjem klijenata, posebnim pogodnostima i posebnom kreditnom ponudom. U okviru nove prodajne akcije Addiko Red Week, svi postojeći i novi klijenti, koji u periodu od 10. do 14.05.2021. godine, apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit, i isti im bude odobren, na poklon dobijaju ukupno 2% iznosa realizovanog kredita i Mastercard kreditnu karticu, bez godišnje članarine.  

„Naše promotivne akcije usklađene su sa očekivanjima i potrebama naših klijenata. Akcijske ponude Addiko Blic gotovinskih kredita, koje vrijede za klijente svih banaka, izvanredno su prihvaćene od strane klijenata kao svojevrsna podrška njihovim kućnim budžetima, potrebama i željama koje žele ostvariti. Kako je proljeće idealno vrijeme za nove početke, bilo da se radi o renoviranju stana, pripremama za godišnji odmor, kupovini vozila i sl., pripremili smo još jednu ponudu sa duplim dobitkom, 2% podignutog kredita na poklon i kreditnom karticom, bez godišnje članarine“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Kao i tokom prethodnih Addiko Red Week akcija, aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit možete u najbližoj Addiko poslovnici, online putem web stranice addiko-fbih.ba, pozivom Addiko kontakt centra, kao i na oficijelnoj Facebook stranici Addiko Bank Sarajevo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting