al
Linea d.o.o. - Projektovanje i opremanje ugostiteljskih objekata

Predstavljamo

Linea d.o.o. - Projektovanje i opremanje ugostiteljskih objekata

14.08.2018 14:53:28 / Izvor: Akta.ba

Linea d.o.o. je preduzeće sa sjedištem u Banja Luci, član Linea flexio grupe, a čini ga tim eksperata na području opremanja objekata profesionalnom opremom.

U svom širokom aspektu poslovanja nudi svojim klijentima mogućnost opremanja i jedinstvenog uređenja svih ugostiteljskih objekata. 

"Naš cilj je osigurati vrhunsku funkcionalnost i zadovoljstvo kvalitetom ugostiteljske opreme uz stručnu montažu i pouzdanu brigu u budućnosti", poručuju iz preduzeća Linea

Vodeći se isključivo znanjem na prvom mjestu, Linea tim se sastoji od visokoobrazovanog kadra koji koristeći svoja stručna i praktična znanja na cjelokupnom području djelovanja, omogućuje klijentu najveću sigurnost kupovine. 

Veliki broj obaveza i zadataka koji se nameće pred klijente, traži od tima jednostavan i praktičan pristup, sa velikim brojem korisnih informacija, koje su na kraju zapakovane u jednostavan i svima razumljiv projekat. Naravno, poštivajući pravila struke.

Dugoročno prisutstvo na tržištu svih učesnika tima, te svakodnevan kontakt sa novim i postojećim situacijama, ulijeva puno povjerenje preduzeća sa velikim iskustvom. Možda i najvećim.

U prodajnom programu preduzeća Linea nalaze se proizvodi različitih dobavljača širom Evrope, jer svojim kupcima nastoje osigurati najbolju kvalitetu uz najpristupačniju cijenu.

Proizvodi koje Linea d.o.o. nudi biraju na osnovu više kriterija. Prvenstveno moraju udovoljavati najvišim evropskim standardima, a uvažavaju također i usmenu predaju i komentare svojih kupca koji nastaju nakon ugradnje i prilikom korištenja same opreme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo