LINK group, kompanija koja pomjera granice u obrazovanju

24.12.2020 09:44:05
LINK group, kompanija koja pomjera granice u obrazovanju

LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspješno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u poslovanju....

LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspješno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja svijeta.

Obrazovanje je zapalo u globalnu krizu jer se u procesu edukacije još uvek koriste zastarjele metode, principi i načini obrazovanja iz industrijskog doba. Tehnologije se primenjuju u nedovoljnoj meri. Diplome se po značaju izdižu iznad relevantnog znanja, a osnovna uloga obrazovanja je u potpunosti zaboravljena.  Zvanje se stavlja iznad znanja, a to je model koji u digitalnom dobu više ne funkcioniše.

LINK group nastoji da to promijeni, jer obrazovanje budućnosti je podržano od strane tehnologije.

 

Saznajte više o LINK group ovdje.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo