Ljetni val gotovinskih i zamjenskih kredita kod Sberbank BH

05.07.2021 10:21:46
Ljetni val gotovinskih i zamjenskih kredita kod Sberbank BH

U ovom ljetnom valu tropskih vrućina Sberbank BH je pripremila osvježavajući val akcijske ponude gotovnskih i zamijenskih kredita koji će trajati od jula do septembra ove godine.

Često nam je potrebno samo malo da bismo ostvarili određene želje ili došli do svog cilja. Najčešće je u pitanju finansijska podrška koja nam je u datom trenutku prijeko potrebna.

Zbog toga je nenamjenski gotovinski kredit pravi proizvod za nas koji nam pruža upravljanje finansijama u skladu sa našim mogućnostima.

U ovom ljetnom valu tropskih vrućina Sberbank BH je pripremila osvježavajući val akcijske ponude gotovnskih i zamijenskih kredita koji će trajati od jula do septembra ove godine.

"U ovim vrućim ljetnim danima nastojimo biti pouzdan partner našim klijentima, i adekvatna finansijska podrška uz koju mogu doći do svog cilja. U ponudi imamo maksimalan iznos kredita do 50.000 KM i maksimalan rok otplate do 120 mjeseci, uz atraktivne kamatne stope", ističe Emina Muharemović, direktorica  maloprodaje Sberbank BH, te dodaje: "U vremenu digitalizacije, kao jedan od razloga za odabir akcijske ponude jeste upravo mogućnost realizacije kredita bez naknade za obradu u slučaju online apliciranja. Na ovaj način, svi klijenti koji apliciraju za kredit po akcijskim uslovima putem našeg Viber kanala, internet ili mobilnog bankarstva neće imati naknadu za obradu zahtjeva, čime će ostvariti značajnu uštedu koju mogu iskoristiti za odmor na moru ili planini".

Dodatno, za sve nove klijente Sberbank BH, koji u toku važenja akcijske ponude preusmjere primanja na Banku, te realizuju kredit i ugovore dodatne proizvode, na poklon dobivaju PIKA bodove i to za realizaciju kredita ročnosti 13 do 60 mjeseci – 1.000 PIKA bodova, u protuvrijednosti 20,00 KM i za realizaciju kredita ročnosti 61 do 120 mjeseci – 2.000 PIKA bodova, u protuvrijednosti 40,00 KM.

Sberbank BH nudi 50.000 razloga zašto svoje povjerenje ukazati baš ovoj stabilnoj finansijskoj instituciji koja ove godine obilježava 180 godina svog  postojanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting