al
Logistic Agent: Glavni logistički partner firme Coca Cola
OTVORI GALERIJU

Predstavljamo

Logistic Agent: Glavni logistički partner firme Coca Cola

13.08.2013 11:33:25 / Izvor: eKapija.ba

Firma Logistic Agent je osnovana 2010. godine u Sarajevu sa ciljem pružanja usluga firmama koje se bave skladištenjem i distribucijom roba. U cilju ispunjenja tih zahtijeva posjeduju vlastiti vozni park i flotu viljuškara koji u svakom momentu mogu podržati njihove potrebe kao i zahtjeve za proširenjem procesa.

Logistic Agent posjeduje takođe vlastiti servis za viljuškare koji je u svakom momentu spreman da odgovori i na najzahtijevnije kvarove.

Danas je firma Logistic Agent glavni logistički partner za skladištenje i distribuciju roba Firme Coca Cola.

Iz njihovog skladišta u Tuzli pokrivaju cijeli prostor od Zvornika preko Bijeljine, Brčkog, Modriče, Doboja, Jelaha,Tešnja kao i čitav prostor TK.

Uposlenici Logistic Agent-a koji su educirani u pračenju najsavremenih procesa i zahtjeva kupaca svakodnevno isporučuju velike količine robe i do najudaljenih tačaka tako da su svi kupci na vrijeme opskrbljeni potrebnom robom.

Skladištenje robe

Skladištenje roba podrazumijeva sve usluge vezane za procese skladištenja po najnovijim standardima, procese vezane za pračenje datuma i kvaliteta proizvoda kao i prateću dokumentaciju potrebnu za funkcionisanje jednog modernog skladišta.

Distribucija roba

Logistic  Agent vrši  pripremu robe i distribuciju iste  do  kupaca kao i pripremu prateće dokumentacije  potrebne  za nesmetano odvijanje procesa distribucije.

Servis i održavanje viljuškara

Servisiraju veoma kvalitetno viljuskare  marke  Still  kao i druge tipove viljuškara sa ugradnjom orginalnih rezervnih dijelova. Također nude klijentima i zamijenske viljuškare za period popravke njihovog viljuškara.

Iznajmljivanje i prodaja viljuškara

Vrše i  iznajmljivanje i prodaju viljuškara marke STILL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo