al

Predstavljamo

Lović & Co: Proizvodnja limenih krovova i građevinske limarije

24.05.2018 08:33:11 / Izvor: Akta.ba

Lović & Co je porodična kompanija osnovana 1976 godine u B. Dubici, a od 1996 godine sjedište kompanije je u Lukavcu.

Proizvodni pogon je smješten na 6000 m2 koji obuhvata nekoliko proizvodnih objekata koji su opremljeni savremenom tehnologijom i mašinama što uz iskusnu i kvalificiranu radnu snagu omogućuje da odgovore na sve zahtjeve tržista. Posluju sa preko 300 građevinskih i drugih firmi širom BiH kao i sa firmama iz susjednih zemalja.

U izradi svih proizvoda posjeduju dokazano iskustvo. Proizvode trapezne limove, limove imitacije crijepa, kompletnu limarsku galanteriju, strujne, hidrantske, poštanske i gardarobne ormare kako i razvodne ormare za grijanje. Svi proizvodi odlikuju se potvrđenom kvalitetom.

Teže stalno ka usavršavanju i modernizaciji svog poslovanja uz primjenu savremenih procesa obrade i proizvodnje svih vrsta limova. Lović&Co d.o.o., jedna je od firmi koja bilježi uspješan rast i razvoj.

Mnogobrojni kupci prepoznali su ih kao jedinstvene proizvođače krovnih sistema za odvodnju oborinskih voda s krova. Široka paleta boja, tehnika jednostavnog montiranja, vrlo kratak rok isporuke i mogućnost dostave, daju veliku garanciju pri kupnji građevinske limarije.

Zaposlenici su ključ njihovog uspjeha! Lović&Co d.o.o. podržava saradnju i timski rad na svim razinama u cilju izmjene znanja, iskustva i pronalaženja najnovijih poslovnih rješenja. Firma potiče kodeks etike u poslovanju.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo