al
Lović&Co u proizvodnom programu ima razvodne ormare za centralno grijanje

Industrija i energetika

Lović&Co u proizvodnom programu ima razvodne ormare za centralno grijanje

14.02.2019 13:42:36 / Izvor: Akta.ba

Firma Lović&Co u proizvodnom programu ima razvodne ormare za centralno grijanje. Proizvodnja ormara je rezultat dugotrajnog planiranja i razvoja. Zahvaljujući znanju i iskustvu stručnog tima uspjeli su razviti proizvod koji ispunjava vrhunske standarde kvalitete.

Razvodne ormare za centralno grijanje proizvode od najkvalitetnijih materijala na strojevima koji predstavljaju vrhunac tehnologije u toj oblasti. Posebnu pažnju posvetili su kontroli kvalitete u svakoj fazi proizvodnje. Zahvaljujući tome ormare distribuiraju osim na našem i na tržištu Zapadne Europe. Proizvodnja ormara je tehnološki izuzetno zahtjevna i sastoji se od preko 20 pojedinačnih tehnoloških faza. Krajnji proizvod je ujednačene kvalitete. Ormare proizvode u preko deset različitih standardnih tipova od 300×400 do 1200×600 ovisno o unutarnjo iskoristivoj dimenziji razvodnika.

Materijal od kojeg se proizvode ormari je Elo-Zn ili pocinčani lim debljine 0,8 do 1,25 mm, a da bi se postigla maksimalna zaštita od korozije svaki pojedinačni element se dodatno elektrostatski farba i termički obrađuje, tako da lakirana površina osim što je otpornija na koroziju ima i dodatnu estetsku vrijednost kako bi se mogla uklopiti u interijer stambenih objekata.

Ormari se strandardno isporučuju u bijeloj boji RAL 9010, a na zahtjev kupaca moguća je proizvodnja i u drugim bojama. (ovo se ne odnosi na pojedinačne narudžbe).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika