M Najmoćnije slovo na svijetu

22.06.2021 09:01:38

Rođeni na trkaćoj stazi, spremni za svaku cestu: to je moto M automobila.

Rođeni na trkaćoj stazi, spremni za svaku cestu: to je moto M automobila. Nadahnuti automobilističkim sportom, ti ekskluzivno opremljeni automobili s lakoćom ispunjavaju najstrože zahtjeve u pogledu okretnosti, dinamičnosti i snage. Snažni motori u kombinaciji s upečatljivim dizajnom i izraženom praktičnošću omogućuju vam da osjetite koliko je strasti uloženo u proizvodnju svakog automobila.

BMW INDIVIDUAL.

Definirati vlastito poimanje luksuza najveći je od svih luksuza: dizajnirajte svoj BMW točno onako kako želite s pomoću ekskluzivne opreme iz kolekcije BMW Individual. Kombinacija upečatljivih boja, kože vrhunske kvalitete, ukrasnih umetaka od plemenita drva i druge jedinstvene opreme omogućuje vam da personalizirate svoj BMW i nadahnete osjetila. Napravite korak dalje i ostvarite svoj san o zaista jedinstvenom automobilu: nenadmašnim stilom i savršenom izradom BMW Individual Manufaktur ispunit će vaše želje i stvoriti jedinstveno vozilo koje donosi jedinstven užitak u vožnji te maksimalno odražava vašu osobnost.

M OPREMA I PAKETI: SAVRŠENA KOMBINACIJA.

M oprema i paketi sastoje se od brojnih međusobno usklađenih dijelova: od ovjesa i dizajna do lakometalnih kotača i motora.

BMW DRIVING EXPERIENCE: STRAST KOJA OSTAVLJA TRAG.

Steknite iskustvo izvan cesta ograničenih prometnim propisima. Doživite zakone fizike u ekstremnim vozačkim situacijama i naučite tehniku sigurne vožnje. Osjetite duh klasičnih automobilističkih utrka na pravim trkaćim stazama: sve to i još više nudimo vam u sklopu brojnih programa za poduku vozača koje, među ostalim, provodimo i u M automobilima. Ukratko: BMW Driving Experience.

AUTOMOBILI BMW M PERFORMANCE: POWERED BY M.

Automobili BMW M Performance plod su naše strasti prema snazi i dinamičnim voznim svojstvima. Razvijeni su s posebnom pozornošću za detalje i na temelju iskustva inženjera odjela BMW M, a rezultat su vozila iznimno sportskog karaktera s jedinstvenom kombinacijom dinamičnosti, udobnosti i praktičnosti za svakodnevnu uporabu. Dodatna oprema BMW M Performance donosi duh automobilizma na običnu cestu: inovativni dijelovi za naknadnu ugradnju koji nose ekskluzivan potpis „Powered by M” razvijeni su u suradnji s tvrtkom BMW M GmbH i predstavljaju savršenu osnovu na kojoj svoj BMW možete učiniti još sportskijim.

PODIJELI:
TAGOVI: BMW M Autocentar Tomić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika