al
M&S EMPIRE d.o.o. - Prodaja sigurnosne opreme na radu "Rock Safety"

Predstavljamo

M&S EMPIRE d.o.o. - Prodaja sigurnosne opreme na radu "Rock Safety"

01.10.2019 09:52:57 / Izvor: Akta.ba

M&S EMPIRE d.o.o je novoosnovana firma 10.07.2019 godine u Sarajevu koja  počinje svoje poslovanje i ujedno je i prva firma u istoriiji koja posjeduje isti portofolio kao brend ROCK SAFETY za prodaju sigurnosne opreme na radu. Glavna djelatnost firme je trgovina na veliko odjećom i obućom.

M&S EMPIRE je firma koja ima saradnju sa Mađarskom firmom MOLNÁR ÉS TÁRSA KFT. koja posluje širom zemalja EU svoj zaštitni brend ROCK SAFETY.

"Naša saradnja doprinjela je tome da će prvi put Bosna i Hercegovina dobiti svoj brend sigurnosne opreme na radu sa firmom M&S EMPIRE d.o.o  koja će se baviti veleprodajom HTZ opreme prvenstveno do krajnjih kupaca kojima ujedno želi i predstaviti sigurne višegodišnje ugovore za nabavku HTZ opreme i ostale sigurnosne radne opreme", ističu iz firme M&S EMPIRE.

Sa svojom postojećom proizvodnom bazom u Mađarskoj, kao i sa svojom obimnom azijskom mrežom nabavki (Kina, Malezija, Tajvan, Pakistan, Bangladeš, Vijetnam), proizvodi se puštaju u prodaju nakon stroge kontrole kvaliteta. Kupci mogu dobiti pomoć od iskusnih prodajnih službenika pre narudžbine, a nakon naručivanja mogu se osloniti na tim eksperata za carinu i transport.

"Naš cilj je da izgradimo takvu mrežu sigurnosti ugovora sa krajnjih kupcima, koji u bilo kom trenutku i potrebi mogu imati dostupne proizvode ROCK SAFETY. Naše usluge obrađujemo tako da svi budi zadovoljni i postanu dio carstva  ROCK SAFETY-a", dodaju iz M&S EMPIRE

Sertifikati firme ISO9001:2014 i AEO  pružaju garanciju za pravilno i najkvalitetnije poslovanje u ovoj kompaniji.

Više informacija možete potražiti na WEB stranici ovdje

ROCK SAFETY - Play store

ROK DOSTAVE OD 3 DO 5 DANA

IZABRATI PROIZVODE I POSLATI NA EMAIL

Mojsilović Srđan, Direktor

mojsilovic.srdjan@yahoo.com i broj za sastanak  065 753 814

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo