MANNERS i ALMA RAS ove jeseni vas vode u bajku

12.10.2021 12:41:35
Kolekcija jesen/zima Alma ras i Manners

Foto: Akta.ba

Posvećenost detaljima, kvaliteti i udobnosti uz korištenje prirodnih materijala karakteristike su koje krase svaku Manners i Alma Ras kolekciju.

Posvećenost detaljima, kvaliteti i udobnosti uz korištenje prirodnih materijala karakteristike su koje krase svaku Manners i Alma Ras kolekciju. Ove sezone, novi nalet energije i kreativnosti pronašli su u novom ambijentu za snimanje. Stilski namještaj, cvijeće poput tilansije, tatarike, astilbe i safari mix- fantastično su se uklopili u prirodnu atraktivnost šume.

Savršen spoj i posebnu energiju novoj kolekciji i novom ambijentu za snimanje dali su uspješni bh. glumci Amila Terzimehić i Emir Fejzić. Ovaj dvojac poznat je našoj javnosti po brojnim zajedničkim ulogama, a objektiv Alma Ras fotografa ovjekovječio je to savršenstvo kad su zajedno na sceni. Oboje su zaljubljenici u ples, pa su tu ljubav iskoristili za poziranje.

Saznajte više o artiklima nove kolekcije putem sljedećeg linka:

https://shop.alma-ras.com/manners/muskarci/kolekcija.html

PODIJELI:
TAGOVI: ALMA RAS MANNERS

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari