al
Mastecard nagrađuje: "Doživite bajku. Započnite nešto neprocjenjivo."

Predstavljamo

Mastecard nagrađuje: "Doživite bajku. Započnite nešto neprocjenjivo."

21.08.2019 08:02:12 / Izvor: Akta.ba

Mastercard® vas vodi na mjesto gdje ćete oživjeti omiljene Disney bajke vaših mališana! Podijelite sa njima s kojim Disney likom bi se vaši mališani oduševili kada bi ga/je upoznali i zašto, za šansu da osvojite magičan vikend s porodicom u Disneyland® Paris!

PRAVILA I USLOVI UČEŠĆA NA NAGRADNOM TAKMIČENJU “ Doživite bajku. Započnite nešto neprocjenjivo. ”

Članak 1. - Organizator takmičenja

Takmičenje pod nazivom „Doživite bajku. Započnite nešto neprocjenjivo.“ (u daljem tekstu: takmičenje) u ime kompanije Mastercard Europe SA organizuje i sprovodi agencija McCann d.o.o. iz Sarajeva.

Članak 2. - Opći uvjeti

Takmičenje se održava isljučivo po pravilima sadržanim u Općim uvjetima.

Opći uvjeti reguliraju pitanje teritorije i period sprovođenja takmičenja, pravo na učešće, mehanizam takmičenja, prekid takmičenja i odgovornost organizatora.

Učesnici u takmičenju su dužni da se pridržavaju uvjeta i odredbi koje su opisane u ovom pravilniku pod nazivom Opći uvjeti.

Opći uvjeti sastavljeni su u skladu sa važećim zakonodavstvom Bosne i Hercegovine i bit će postavljeni na službenoj Mastercard® Facebook stranici tokom cijelog perioda takmičenja.

Organizatori zadržavaju pravo da izmjene ili dopune zvanična pravila takmičenja i preuzimaju obavezu da iste odmah objave na navedenom sajtu.

Ukoliko se učesnik ne slaže sa izmjenama i dopunama Općih uvjeta ima pravo da prekine svoje učešće u takmičenju.

Članak 2.1. Teritorija i period sprovođenja takmičenja

Takmičenje se realizuje na službenoj Mastercard® Facebook stranici u periodu od 16.08. – 23.8.2019. godine. Organizator zadržava pravo da produže period takmičenja ili pak da je prekinu, bez prethodnih najava, ukoliko za to ima potrebe.

Članak 2.2. Pravo na učešće

Pravo na učešće u takmičenju ima svako fizičko lice, stanovnik države Bosne i Hercegovine, starije od 18 godina, imalac Mastercard® ili Maestro® kartice, koje ispunjava uvjete učešća u takmičenju i opće uvjete korištenja Mastercard® i Maestro® kartica. U takmičenju ne mogu učestvovati uposlenici agencije McCann Sarajevo, Chapter4, Dentsu i kompanije Mastercard®, kao ni članovi uže porodice ovih lica, roditelji, djeca i bračni drugovi.

Organizator zadržava pravo da, po sopstvenom nahođenju, izvrši mjere provjere gore navedenih činjenica.

Organizator može, po sopstvenom nahođenju i bez obavještenja o isključenju učesnika iz takmičenja, učesnike koji ne ispunjavaju uvjete za učešće propisane ovim uvjetima i / ili učesnika koji krši bilo koji od pravila, eliminisati iz takmičenja.

Članak 2.3. Mehanizam takmičenja

Takmičenje se odvija na način da će u periodu od 16.08. – 23.8.2019. godine na službenoj Mastercard® Facebook stranici biti postavljen zadatak u kreativnom pisanju za učesnike u vidu pitanja „S kojim Disney likom bi se vaši mališani oduševili kada bi ga/je upoznali i zašto?“, a njihov odgovor istovremeno mora da ispunjava pravila i uvjete natjecanja.

Članak 2.4. Prekid takmičenja

Organizator ima neotuđivo pravo da prekine takmičenje u bilo koje vrijeme u slučaju više sile ili drugih objektivnih razloga. U ovim slučajevima učesnicima se ne vrši bilo kakva novčana nadoknada.

Članak 2.5. Odgovornost organizatora

Organizator isključuje svoju odgovornost za tehničke probleme u vezi sa učešćem u takmičenju, ukoliko to nije krivica samog organizatora.

Za neuspjeh ili spriječenost u relizaciji isporučivanja nagrade zbog neispunjenih uslova za isto od strane učesnika, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost.

Ukoliko u navedenom roku dobitnik, koji je prihvatio nagradu, ne preuzme nagradu, Organizator se oslobađa obaveze da uruči nagradu.

Članak 3. Nagrade

Ukupni nagradni fond uključuje:

· 1x Disney paket za 4 osobe:

Dva noćenja za jednu porodicu u porodičnom apartmanu u Newport Bay i Resort hotelu (check-in u petak/check-out nedjelja),

  • Trodnevne propusnice za oba Disney parka,
  • Hrana, piće, organizovana večere i vaučere,
  • Ekskluzivne ponude i iznenađenja tokom cijelog vikenda
  • Povratne avionske karate Sarajevo - Pariz

Članak 3.1. Odabir dobitnika nagrade

Izbor pobjedničkog teksta vršiti će stručni žiri.

Odabir dobitnika vršiti će se na osnovu iskazane kreativnosti i ispunjavanja svih potrebnih uslova nagradnog natječaja.

Tročlani žiri čine:

  1. Adela Ićindić, Mastercard
  2. Enisa Haznadarević, McCann
  3. Zlata Ključanin, McCann

Članak 3.2. Objava dobitnika i preuzimanja nagrada

Dobitnik će biti objavljen na službenoj Mastercard® Facebook stranici najkasnije do 24.08.2019, te kontaktirani u roku od tri dana od dana objavljivanja dobitnika.

Preuzimanje nagrade vrši se osobno i to u zadanom terminu od 13 – 15.09.2019. godine (petak/nedjelja).

Navedeni rok preuzimanja nagrada ne može se produžiti, a organizator nije odgovoran za ne primitak nagrade.

Dobitnici se obavezuju da će dostaviti potpune i ispravne osobne podatke i adresu nakon kontaktiranja od strane Organizatora, a radi dodjeljivanja nagrade, u roku od 24 (dvadeset četiri) sata.

Dobitnici se obavezuju biti dostupni Organizatoru putem kontakta koji su dostavili.

Članak 3.3. Nemogućnost zamjene poklona za novac

Nije dozvoljeno poklon zamijeniti isplatom gotovine ili na bilo koji drugi način.

Članak 4. Saglasnost

Učešćem u takmičenju dobitnici nagrada potvrđuju svoju saglasnost da se njihovo ime, fotografije, lični podaci i/ili snimljeni materijal koriste na reklamno/promotivnim materijalima i na svim medijima, bez prava na naknadu i bez vremenskog ograničenja ili ograničenja u broju korištenja.

Dobitnici nagrada također potvrđuju saglasnost da dostave BIN broj vlastite Mastercard®ili Maestro®kartice u vidu fotografije (na kojoj su obavezno pokriveni ostali brojevi na kartici) ili u tekstualnoj formi kao potvrdu da ispunjavaju uvjet iz Članka 2.2. – posjedovanje Mastercard® ili Maestro® kartice.

Članak 5. Sporovi

Svi sporovi koji nastanu između organizatora i učesnika u promociji rješavat će se mirnim putem. U slučaju da ne postoji mogućnost rješavanja spora na taj način, rješenjem spora će se baviti sud koji je nadležan.

Ova pravila su obavezujuća za sve učesnike u takmičenju.

Bilo kakva pitanja, pritužbe ili žalbe o samom takmičenju mogu se poslati direktno u inbox službene Mastercard® Facebook stranice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo