Mercedes-Benz Actros Edition 2 za prijevoznike koji žele najviše!

25.01.2021 10:03:06
Mercedes-Benz Actros Edition 2 za prijevoznike koji žele najviše!

Actros Edition 2 usmjeren je onim kupcima koji traže funkcionan kamion koji ne mora nužno imati sve inovacije nove generacije Actrosa.

Mercedes-Benz je predstavio verziju Actros Edition 2, koja je vrh ponude među njihovim kamionima. Kako sami kažu, spomenuta serija predstavlja reputaciju kompanije, a istovremeno, zbog svoje ekskluzivnosti, predstavlja adut transportne kompanije, što bi moglo pomoći u otklanjanju nedostatka osoblja. Kupci zaista mogu birati iz ove serije, jer je na raspolaganju više od 40 opcija dodatne opreme unutar i izvan vozila. 

Dvije nove verzije Mercedesovih kamiona iz serije Actros F i Actros Edition 2 dostupne za narudžbu u Auto Lijanovići d.o.o.

Edition 2 je limited verzija sa 400 primjeraka s novim dizajnim, kokpitom i raznim sigurnosnim sustavima dok je F verzija nešto skromnija: klasičnog kokpita, bez mirror cam opcije. Usmjeren je onim kupcima koji traže funkcionan kamion koji ne mora nužno imati sve inovacije nove generacije Actrosa.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika