al

Nekretnine i enterijer

Metropola nekretnine: Apartman sa pogledom na stazu

14.05.2019 08:40:47 / Izvor: Akta.ba

Prodaje se apartman površine 47,50m2, a koji se nalazi na prvom spratu (treća stambena etaža) objekta "Bijela Kuća", pozicioniranom tako da se iz apartmana pruža fantastičan pogled na stazu. Predmetni apartman se sastoji od dnevne sobe kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, predsoblja i lođe. U suterenskom dijelu je smještena ostava/skijašnica površine cca. 3,20m2. Apartman je dvostrano orjentisan, iz kuhinje se pruža pogled istočno, prema prilaznom putu, dok je primarni pogled usmjeren na staze što je sjeverozapadna orjentacija.

Objekat "Bijela Kuća" se sastoji od ukupno 22 apartmana, završen je i apartmani imaju upotrebnu dozvolu. Svi apartmani se griju putem plinskog etažnog grijanja i svaki od apartmana posjeduje moderno dizajniran kamin u dnevnom boravku, sa zasebnim dimnjakom i pokretanjem na čvrsto gorivo. U apartmane je ugrađena kvalitetna unutrašnja drvena i PVC vanjska stolarija koja je obložena aluminijskim maskama, kao najbolje kvalitetno i dugoročno rješenje koje uzrokuje minimalna ulaganja u održavanje.

Istaknuta cijena (141,075KM) ​je sa uključenim PDVom.

Svaki od preostalih apartmana je moguće kupiti po cijeni od 2.970KM/m2 sa uračunatim PDVom.

Sva garažna mjesta se prodaju po cijeni od 19.000KM sa uračunatim PDVom.

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori. Kamin. Vanjska PVC stolarija obložena aluminijskim maskama. Unutrašjna drvena stolarija. Parket u sobama, trpezariji i kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i lođi. Blinda ulazna vrata. Videointerfon. Lift.

Lokacija:

Objekat "Bijela kuća" se nalazi u mjestu Babin Do, na Bjelašnici. Pozicioniran je u trenutno najatraktivnijem dijelu naselja, samo 300m od hotela "Maršal" ali sa pogledom prema hotelu "Han" i drugim novoizgrađenim objektima smještenim u sami centar mjesta Babin Do. Nalazi se na lijevoj strani ceste, cca. 100m udaljenosti od restorana "Staza". Obzirom da je smješten tačno iznad ostalih apartmanskih objekata, a ispod borove šume, sve sa prelijepim pogledom prema stazama, zaista predstavlja oazu mira i uživanja, fantastičnu lokaciju za odmor tokom bilo kojeg perioda godine i dovoljno blizu za ponijeti sportsku opremu bez pomoći vozila bilo koje vrste.

Agencija za posredovanje u prometu nekretninama Metropola nekretnine d.o.o. Sarajevo, je ovlašteni posrednik za prodaju apartmana.

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer