Metropola nekretnine iznajmljuje višenamjenski poslovni objekat, Vogošća (Foto)

05.01.2021 10:14:26

Metropola nekretnine iznajmljuje višenamjenski poslovni objekat (S+Pr+2) ukupne korisne površine cca. 400m2, sa vlastitim parking prostorom i direktnim pristupom sa glavne saobraćajnice.

Metropola nekretnine iznajmljuje višenamjenski poslovni objekat (S+Pr+2) ukupne korisne površine cca. 400m2, sa vlastitim parking prostorom i direktnim pristupom sa glavne saobraćajnice. Poslovni objekat se sastoji od ukupno četiri etaže i to: suterenski dio koji se trenutno koristi za potrebe skladišta, prizemni dio predviđen za potrebe prodajnih aktivnosti, te dva sprata vrlo lijepo uređenog kancelarijskog prostora. Sve četiri etaže povezuje unutrašnje stepenište, dok suteren i naredne dvije etaže povezuje i teretni lift. Posljednje dvije etaže (kancelarisjki dio) posjeduju veliki balkon/lođu koja se po potrebi može koristiti kao prostor za odmor. Objekat je izgrađen tokom 2016 godine, posjeduje velike portale koji pružaju obilje dnevne svjetlosti, čineći na taj način rad unutar objekta iznimno lakšim. Posjeduje praktičan raspored prostorija koje su moderno uređene i zadovoljavaju  visoke kriterije. Moderna tehnika gradnje, najkvalitetniji materijali koji odgovaraju savremenim standardima kvalitete i poslovanja su primjenjivani prilikom gradnje ovog objekata. Objekat je svojim vanjskim izgledom reprezentativnog karaktera, te će zbog funkcionalosti, lokacije i pristupa zasigurno doprinositi olakšanom poslovanju budućeg zakupca.

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Keramičke pločice na podovima. Vanjska i unutrašnja ALU stolarija. Klima uređaj. Alarm. Video nadzor. CATV. Telefon. Internet. Interfon. Teretni lift. Vlastiti parking prostor za više automobila.

Lokacija:

Poslovni objekat se nalazi u sarajevskom naselju Hotonj, općina Vogošća i izgrađen je uz samu saobraćajnicu, odakle ima i direktan prilaz i pristup vlastitom parkingu za nekoliko automobila.  Zbog direktnog i jednostavnog pristupa glavnoj saobraćajnici, kao i ulazu/izlazu iz grada, te pristupu autoputu, možemo reći da posjeduje idealnu poziciju za mnoge vrste djelatnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer