al

Nekretnine i enterijer

Metropola nekretnine u posjeti sajmu CITYSCAPE GLOBAL 2018

12.10.2018 08:56:46 / Izvor: Akta.ba

Kako bi ostali u trendu sa evropskim ali i svjetskim dešavanjima po pitanju nekretnina, Metropola nekretnine su posjetili CITYSCAPE GLOBAL, sajam nekretnina održan početkom oktobra u Dubaiju. Vođeni i idejom da su sajmovi odličan način za networking, odlučili su finansirati ovo putovanje u ime svih klijenata koji su im ukazali povjerenje, ali i onih koji će prepoznati agenciju koja prati svjetske trendove, ulaže u edukacije i takvog posrednika angažovati kod prodaje/najma nekretnine.

U Sarajevo su se vratili ne samo sa proširenom mrežom poznanstava i kontakata sa svjetskim agencijama, investicijama i projektima, nego i nadahnuti novim idejama, modernijim stilovima i svježijim načinom razmišljanja, što će nadaju se u konačnici poslužiti, svim dragim klijentima koji im ukazuju povjerenje i potiču da uvijek budu bolji, moderniji i spremniji na promjene i sve izazove koje donosi vrijeme i tehnologija.

Između svih dobrih stvari koje su donijeli sa sajma, od sada imate mogućnost i lično posredovati u prodaji luksuznih apartmana u Dubaiju, bilo da se radi o kupovini nekretnina za vlastitu upotrebu/korišćenje ili onih isključivo investicijskog karaktera, tj. namijenjenih iznajmljivanju, te vas obavještavamo da Metrola nekretnine možete kontaktirati i po tom pitanju. Tim Metropola nekretnine  ozbiljno pristupa svakom poslu, pa se nemojte dvoumiti zatražiti informacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer