al
Microsoft 365 Business - Sigurno poslujte i vodite vaše poslovanje

Tehno kutak

Microsoft 365 Business - Sigurno poslujte i vodite vaše poslovanje

20.03.2020 08:03:57 / Izvor: Akta.ba

71% Cyber napada usmjereno je na mala preduzeća

Hakerima su potrebne samo 4 minute da dođu u vašu mrežu, ali 99 + dana je u prosjeku potrebno firmama da otkriju da su hakirane. Oko 60% malih preduzeća izlazi iz poslovanja nakon cyber napada, a prosječni trošak popravka iznosi više od 100 000 KM.

Mala preduzeća moraju se baviti istim cyber napadima i istim propisima o industriji i vladi  kao i velike kompanije, ali bez podrške velikog IT odjela za provedbu zaštite.

Jeste li zaštićeni od cyber prijetnji?

Ako niste sigurni u sigurnost Vaših podataka i uređaja vaše kompanije, niste sami. Zbog složenosti i velikih izdataka mnoga preduzeća ne smatraju cyber sigurnost visokim prioritetom.

Kao Microsoftov partner SYS Company može vam pomoći

Mogu vam pomoći u zaštiti poslovnih podataka, uključujući osjetljive informacije koje žive u cloud aplikacijama, zaštititi vas od slučajnih curenja podataka i poboljšati usklađenost. Obično počinju sa ocjenom vaše trenutne tehnologije i nivoom sigurnosnog rizika.

Integrisano rješenje za pomoć u očuvanju vaše firme

Microsoft 365 Business objedinjuje najbolje u jednom proizvodu, najbolji je u svojoj Business Premium Office 365 klasi, uz napredne mogućnosti upravljanja sigurnošću i uređajima.

Zašto odabrati Microsoft 365 Business?

  • Nudi jednostavno, potpuno sigurnosno rješenje za kupce svih veličina
  • Smanjuje troškove održavanja i upravljanja
  • Usklađuje vaše poslovne ciljeve kroz svoju platformu za produktivnost

Zašto da izaberete baš SYS Company?

Kao vaš partner, pružat će vam smjernice, preporuke i najbolje prakse kako bi vaši poslovni podaci bili sigurni od unutrašnjih i vanjskih prijetnji s jednostavnim, isplativim rješenjem: Microsoft 365 Business.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak