al
Mini bageri nove generacije

Građevina

Mini bageri nove generacije

05.08.2020 09:11:46 / Izvor: Akta.ba

Teknoxgroup preporučuje bagere nove generacije od  1-2 tone za uštedu vremena i novca.

Rad u malim prostorima nikada nije bio tako lak – ili tako komforan. Izaberite između pet novih modela sa novim karakteristikama za industriju, a koje možete naći samo u Cat® mini bagerima. Ukupni troškovi posjedovanja ovih novih modela su do 15% niži od prethodnih modela. Nakrećuće nadstrešnice i kabine na ovim modelima olakšavaju, ubrzavaju i pojeftinjuju servisiranje mašina.

Funkcije modela 1-2 tone:

1. Upravljanje palicom

Funkcija upravljanja palicom drži otvorene mogućnosti za kontrolisanje mašine. Može se izabrati rad sa ručicama i pedalama, ili prebacivanje kompletne snage i koordinacije u ruke dodirom na dugme.

2. LCD monitor

Podesite parametre, kao što je brzina hidraulike, da odgovaraju trenutnom zadatku. Takođe, možete primati pozive preko monitora dok radite i podesiti temperaturu u kabini. Opcija Bluetooth omogućava da pojačate radio ili pustite sopstvenu listu pjesama.

3. Klimatizacija

Radite u luksuznom prostoru tokom dugih, vrelih dana kada izaberete opciju hladne, čiste klimatizacije. Klimatizacija i grijanje se kontrolišu preko LCD monitora, što omogućava održavanje prijatne temperature u kabini. Zaptivena konstrukcija kabine pod pritiskom sprječava ulazak prašine i unutrašnji vazduh ostaje čist.

4. Tempomat

Vožnja postaje komforna izborom režima tempomata. Tempomat se podešava pritiskom na okidač ispod džojstika – savršeno za premještanje mašine preko velikog, otvorenog gradilišta. Više ne morate trpjeti bolove u leđima na kraju dana, prouzrokovane dohvatanjem ručica.

Karakteristike modela 301.5; 301.6; 301.7 CR; 301.8; 302 CR možete pogledati u katalogu u prilogu.

PREUZMI DOKUMENT:
CAT MINI HEX brošura

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina