al
Mini hidro postrojenja koriste provjerene i ekološki prihvatljive tehnologije

Industrija i energetika

Mini hidro postrojenja koriste provjerene i ekološki prihvatljive tehnologije

06.08.2019 10:37:08 / Izvor: Akta.ba

Ekološki čista i provjerena tehnologija

"Mini hidro postrojenja koriste provjerene i ekološki prihvatljive tehnologije, koje su uspješno primijenjene u svijetu ali i našoj zemlji mnogo puta. Zaštita prirodne okoline naša je temeljna odrednica", ističu iz firme Eko-Energetika.

Podsjećamo, Eko-Energetika je bosanskohercegovačka firma posvećena razvoju projekata iz oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti. Fokusirana na realnu procjenu zasnovanu na realnim podacima i imamo za cilj vraćanje povjerenja investitora u ovaj sektor. Eko-Energetika je firma koja je prepoznala probleme ovog sektora i uspješno ih prevazilazi.

"Našim projektima prilazimo maksimalo odgovorno i profesionalno a želja nam je da kroz razne programe zapošljavanja direktno utičemo i na poboljšanje života lokalne zajednice. Temeljno smo opredjeljeni na zaštitu životne sredine pa radimo na izradi i instalaciji isključivo ekološki prihvatljivih projekata i postrojenja. Osim navedenog djelujemo na povećenje energetske učinkovitosti objekata i postrojenja kako bi direktno utjecali na smanjenje potrošnje energije pa tako i smanjenje emisije štetnih gasova u atmosferu", dodaju iz firme Eko-Energetika.

Kompanija EKO-ENERGETIKA d.o.o. bavi se:

  • Izradom pred-studija i studija izvodivosti u energetskom sektoru
  • Planiranjem i projektovanjem sistema
  • Istraživanjem terena i prikupljanjem hidroloških podataka
  • Profesionalno upravljanje projektima

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika