Mjesec najatraktivnije online kupovine uz Intesa Sanpaolo Banku i Visa kartice

07.09.2021 09:11:35
Mjesec najatraktivnije online kupovine uz Intesa Sanpaolo Banku i Visa kartice

Intesa Sanpaolo Banka već tradicionalno za kraj ljeta pripremila je novu akciju u saradnji s kompanijom Visa i partnerima

Mjesec najatraktivnije online kupovine uz Intesa Sanpaolo Banku i Visa kartice

Intesa Sanpaolo Banka već tradicionalno za kraj ljeta pripremila je novu akciju u saradnji s kompanijom Visa i partnerima - online kupovina i plaćanje Visa karticama.

Ovogodišnji partneri su: ekupi, Astra i Borovo, Domod, te Kupi Tehniku.

Za sve postojeće korisnike Visa Inspire ili Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke, obezbijeđen je niz pogodnosti za kupovinu kod gore navedenih partnera. Akcija će trajati od 6. septembra do 3. oktobra 2021. godine, a svake sedmice bit će obezbijeđene pogodnosti kod tačno određenog partnera.

Prvih sedam dana bit će u znaku web trgovine ekupi, gdje će svi korisnici Visa kartica Intesa Sanpaolo Banke na odabranu ponudu imati popust od 10%, uz isporuku odmah. U periodu od 13. – 19.9. ukoliko ste u potrazi za novim komadima odjeće, obuće ili modnih dodataka, kupovinu ćete moći obaviti putem web shopa partnera Astra i Borovo i ostvariti popust od 20% na svaku kupovinu.

Treća sedmica rezervisana je za Domod, te svi korisnici Visa kartica koji imaju u planu renoviranje kuhinje ili kupovinu kompjuterske opreme moći će ostvariti 20% popusta na svaku kupovinu. Posljednja sedmica obezbijeđena je za partnera Kupi Tehniku koji će na odabrani asortiman ponuditi 20% popusta. Bitno je napomenuti da pogodnosti vrijede za prvih 200 kupaca i da se popusti obračunavaju na redovne maloprodajne cijene i ne mogu se kombinirati s drugim popustima i akcijama, ukoliko drugačije nije navedeno.

S Intesa Sanpaolo Bankom i Visa karticama kupujte i plaćajte sigurno, bilo kad i bilo gdje. Za više informacija posjetite web stranicu Banke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting