al
MKF MI-BOSPO: Vaša podrška i vaš prijatelj i naredne godine

Predstavljamo

MKF MI-BOSPO: Vaša podrška i vaš prijatelj i naredne godine

02.12.2019 13:17:03 / Izvor: Akta.ba

Najveseliji mjesec nam je počeo. Čak i ako ne volite zimske radosti, morate priznati da posebnu čar imaju praznici, jelke, pokloni, Djed Mraz, novogodišnji paketići. Svjetlucavi lampioni, okićeni izlozi, pripremanje novogodišnjih priredbi u školama, sve to pozitivno utiče na naše raspoloženje.

Tokom ovog mjeseca se svi osvrnemo na ono što smo uradili tokom godine, sa dobrim odlukama nastavljamo, one manje dobre ispravljamo, i planiramo narednu godinu.

U tim planovima za narednu godinu podršku ćete uvijek dobiti u MI-BOSPO uredima od ljubaznog osoblja i odličnih proizvoda.

"Preispitujemo se i mi, pa zaključismo da su iza nas brojni dobri projekti, održali smo odlične odnose sa našim klijentima, stekli nove prijatelje i korisnike, podržali lokalne zajednice i napore da se pomogne onima u stanju potrebe.

Ako treba da izdvojimo najvažnije od važnog onda neka to bude činjenica da je MI-BOSPO osigurao 60 besplatnih ultrazvučnih pregleda dojke za naše klijentice. Prevencija je pola zdravlja a mi želimo da su naše klijentice, i klijenti, naravno, zdravi.

Kada je u pitanju plan za narednu godinu, mi planiramo ostati vaša podrška, vaši prijatelji a malo i Djed Mraz jer u narednim danima stiže i posebna ponuda." poručuju iz MI-BOSPO.

Ako ne znate gdje ih možete pronaći, evo pregled ureda MKF MI-BOSPO.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo