Moj webshop je otvoren

06.01.2021 08:16:17
Moj webshop je otvoren

Dobrodošli u online shop BH Telecoma!

Od sada, kupujte brzo i sigurno uređaje i usluge BH Telecom-a 24/7, uz besplatnu dostavu na kućna adresu, bilo gdje u BiH.

Na mojwebshop.bhtelecom.ba trenutno je dostupno preko 300 uređaja, usluga i servisa, uz posebno pripremljene ponude za online kupovinu. U webshopu možete pronaći i odlične ponude za kupovinu uređaja koje uključuju poklone, poklon bonove, akcijske cijene…

Već danas prvih 100 kupaca Lenovo tableta, očekuju poklon bonovi uz kupovinu. Ovu odličnu ponudu možete vidjeti ovdje. Ukoliko ne budete dovoljno brzi, ne brinite, ovakve odlične prilike za kupovinu imat ćemo redovno u webshopu.

Osim uređaja, online možete kupiti/ugovoriti Extra i ostale pretplatničke pakete, kao i Ultra i kombinovane pakete, te pretplatničke pakete fiksne, internet i Moja TV usluge, te Moj izbor. Također, omogućena je i kupovina različitih vrsta dokupa/paketa: Instant internet, Buy&Surf, Turist, Travel, Moja TV dodatnih usluga, kao i aktivacija e- računa, Bonus plus program lojalnosti, promjena paket usluga, produženje ugovora i još mnogo toga.

Plaćanje, ovisno o vrsti usluge/uređaja, možete obaviti:

  • online platnim karticama (Maestro, Master, Visa, Visa electron)
  • OPA aplikacijom
  • gotovinom (pouzećem)
  • uz mjesečni račun.

Odabrane uređaje možete platiti jednokratno, na 12 ili 24 mjesečne rate.

Do webshopa možete doći i putem redizajnirane web stranice www.bhtelecom.ba. Na početnoj stranici pronađite korpu i započnite najsigurniji i najbrži shopping.

Iskoristite prednosti online kupovine i iz udobnosti svoga doma obradujete sebi ili drage osobe, a mi ćemo se pobrinuti za brzu dostavu na kućna vrata bilo gdje u BiH da se nalazite.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo