Filantropi

Monarkon kao ponosni partner humanitarne organizacije Pomozi.ba

Kompanija Monarkon je učestvovala u izradi stambenih kontejnera, te samim tim podržala humanitarnu organizaciju Pomozi.ba.

22.10.2021 13:37:10 / Izvor: Akta.ba

Željko Vincetić iz Orašja od sinoć bezbrižno spava u novom stambenom kontejneru koji je bio njegova najveća životna želja. Pored Željka, najveća životna želja je ispunjena i Zijadu Kevri iz Breze, kome je doniran stambeni kontejner prošle sedmice.

Kontejneri koji su im donirani su novi, dimenzija 6 X 2,40, sa mokrim čvorom, WC šoljom, umivaonikom, tušem i kuhinjskim elementima. Kompanija Monarkon je učestvovala u izradi stambenih kontejnera, te samim tim podržala humanitarnu organizaciju Pomozi.ba koja je kupila dva kontejnera od njih za potrebe stanovanja Željka i Zijada. 

Željko je živio u stalnom strahu od neuslovne kućice u kojoj nije imao ni struje ni vode. Proveo je mnoge besane noći, bojeći se da mu kuća doslovno ne padne na glavu. Kuću u kojoj je Željko živio možete vidjeti na sljedećoj fotografiji. 

"Vašom humanošću i donacijama usrećili smo ova dva divna čovjeka i ponovo dokazali da zajedno možemo učiniti mnogo." istakli su iz Pomozi.ba.

PODIJELI:

TAGOVI: #stambeni kontejneri #Monarkon

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi