al
Multiplex Ekran vas nagrađuje ulaznicama za filmsku projekciju Aladin

Sport i kultura

Multiplex Ekran vas nagrađuje ulaznicama za filmsku projekciju Aladin

16.05.2019 08:47:12 / Izvor: Akta.ba

 

Požurite sa lajkovima i šerovanjima jer dolazi uzbudljiva i dinamična adaptacija Disneyjevog animiranog klasika.

  • like & share facebook post
  • ime osobe koje vodiš na projekcije

3 (tri ) sretna dobitnika/ca Multiplex Ekran nagrađuje sa po dvije ulaznice za projekciju . Izvlačenje sretnih dobitnika u srijedu 22.maja.

Uzbudljiva i dinamična adaptacija Disneyjevog animiranog klasika "Aladin" zanimljiva je priča o šarmantnom sitnom lopovu Aladinu, hrabroj i samozatajnoj princezi Jasmini te duhu iz svjetiljke koji je potencijalni ključ njihove budućnosti.

Talentirani redatelj Guy Ritchie donosi nam romantičnu i glazbenu avanturu smještenu u fiktivni lučki grad Agrabah. U glavnim ulogama nalaze se duh koji se pojavljuje iz čarobne svjetiljke (Will Smith), šarmantna bitanga Aladin (Mena Massoud) te Jasmina (Naomi Scott), skromna i odlučna prinzeza slobodnog duha. Njihovoj pustolovini pridružuju se i magični čarobnjak Jafar (Marwan Kenzari), Sultan (Navid Negahban) koji je zabrinut za dobrobit i budućnost svoje kćeri Jasmine, Jasminina najbolja prijateljica (Nasim Pedrad) Dalia, zgodni i arogantni udvarač Princ Anders (Billy Magnussen) i Haskim (Numan Acar) kao Jafarov prvi pomoćnik i kapetan straže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Sport i kultura